Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Lagertömning hos Kids Brand Store!

I samarbete med Kids Brand Store

50%-se

Jag tycker att barnen växer ur sina kläder jättesnabbt, vissa snabbare än andra och nu har alla barnen kommit i en växtspurt och tillväxtkurvan går rakt upp. Det är ju superbra det, men det är bara det att jag hänger liksom inte riktigt med. Har jag precis fyllt en garderob med en aktuell storlek så går dom och skippar den storleken och vidare till nästa.
Jag älskar att handla barnkläder – det är bland det bästa jag vet, ett stort och (dyrt) intresse som ligger mig varmt om hjärtat, men det vet ni ju redan – men med 7 barn så älskar inte min plånbok det.

Kids Brand Store är Nordens största barn/ungdomsbutik på nätet och just nu kör dom med lagertömning med 50 % på ALLT i butiken (förutom ett fåtal nyheter).

Vill man besöka lagertömningen rent fysiskt så finns butiken i Täby Centrum och fr.o.m 1 mars även i Kyngsmässan i Göteborg. 😉

Jag kikade in och hittade några fina plagg till Vanessa, Jonathan, Nicole & Danilo.
kids brandstorekidsbrandstore

Personligen, det jag tycker är bra nu är att jag har ett mycket större utbud i denna butik nu när barnen hoppat över en storlek helt plötsligt. Passa på att fynda här ni också!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats