My Baby Dolls

Soliga tisdag

DSC00485

Halloj allihopa!
Jag ska strax fortsätta ta tag i jobb, jag skäms nästan att jag har så mycket mejl som jag inte har svarat på.
Olivia och twinsen är på föris, Nicole & Vanessa är lämnade i skolan.
Vanessa speciellt är så glad och taggad att hon har börjat få gå på fritids en stund efter skolans slut med start igår. Idag skulle dom ha fritidsgympa och hon var så glad att hon får hänga med sina kompisar och göra aktiviteter som fritids erbjuder, även fast det bara handlar om en kortare stund.
Som det har varit nu så har jag kommit och hämtat dom 14:10, och då är Vanessas klass precis på väg till mellis, så hon hinner inte äta där. Nicole är mer noggrann och vill ha koll på när jag kommer, hon tycker väl inte att skolan är lika kul helt enkelt.

Just i skrivande stund så har 23 barn och vuxna precis ropat ”MAMMA” under vår balkong. 😀
Det var Vanessas klass som varit skogsmullar och var på väg tillbaka till skolan, dom brukar stanna och ropa på mig och så står vi och pratar lite 😀 Underbaringar.  ♥

DSC00496
Kevin och jag har byggt tågbana idag. Celina var också med, hon rullade mest runt.

DSC00495DSC00479DSC00476DSC00497

Igår när hela familjen låg och sov så satt jag länge vid datorn och jobbade. Jag har ju lite att komma ikapp med och det var kul att sitta på kvällen i lugn och ro.

IMG_1193
Åt lite choklad och cola med jordgubbar i- har ni testat det ännu??
Do it! Såå gott!

Nu kickar vi gång denna dagen, jag är inne på mitt andra kopp kaffe! jag ska strax berätta en suuuperkul grej för er- drömmar kan bli verklighet och jag ser fram emot det så mycket!

Ha en toppenfin dag!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mia

    Åh, har så länge tänk att kommentera och tacka för tipset med jordgubbar i colan. Testade det typ förra sommaren efter att ha läst det hos dig. Otroligt gott ju! En riktig favorit 😀

stats