# 1 - Äta glass på mysigt ställe | My Baby Dolls
Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Annons

# 1 – Äta glass på mysigt ställe

Igår fick Nicole dra den första lappen ur våran sommar lista över saker vi önskar att göra under denna sommar. Det löd “Äta glass på något mysigt ställe”

Så vi åkte iväg till Nynäshamn och åt glass och strosade runt. Så himla vackert det är där på sommaren. På vintern är det ju helt dött, Minns ni när vi åkte dit i vintras och det var svinkallt och så kissade Celina på sig så vi fick bara vända hem. Haha, Lite kul nu men inte då.


Skåååål!Vi satte oss vid hamnen och tittade på båtarna och fåglarna. Så tama dom var de små fåglarna, kom och åt våffel ur barnens händer.


Lilla sisupåsen, så himla svår att få med på bild utan att hon ska spexa 😀


Älskar Olivias kofta. Den är så hon. Gul som sol, hon är ju min lilla solstråle. Den kommer från Geggamoja som jag är ambassadör för.


Hur gör man för att ta bild på en sprallig 3-åring? Sätter henne upp nånstans 😉 Jag höll på att kissa på mig av skratt när jag skulle ta dessa bilder. Hon drar alltid på sig världens leende, folk som gick bakom mig stannade till och tyckte att hon var så söt och gullig, haha.
Det var lite pinsamt.
Sisters and 4-ever friends.
Vi lekte på Hoppetossa en stund….
Wiiwi min Wiiwi.
Vi skulle just åka hemåt när alla ville stanna kvar för att titta på när en båt skulle sättas i vatten. Mycket intressant det där 🙂


Jobbigt med utflykt….

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Therese

    Satu!!!❤️❤️❤️
    Du är en kämpe!! Så synd att Andres inte har ledigt i sommar.. Men att du ändå klarar av allt så himla bra! Självklart förstår jag att de är tufft även för dig men all eloge till dig för du är verkligen en super mamma ❤️❤️❤️

Annons
stats