1 1 1 dagar kvar | My Baby Dolls
Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Annons

1 1 1 dagar kvar

Ja, alltså 111 dagar kvar till beräknad förlossning- HEJ säger vi till vecka 25! (24 + 0)
Jag kommer mest troligt gå igenom en igångsättning 3 veckor innan BF- om jag ens hinner till igångsättningen.

Bebis är ca 30 cm långt mellan huvud och fot och väger ca. 680 g i början av veckan och ca. 790 g vid veckans slut.
De flesta av bebisen organ är vid denna tidpunkt färdigutvecklade. och bebis kan nu överleva om det skulle födas. För tidigt födda barn har emellertid svårt att hålla värmen och lungorna är långt ifrån färdigutvecklade.

Bebis kan ligga så att det trycker på urinblåsan vilket gör att du måste gå och kissa oftare.
Anlagen till barnets permanenta tänder bildas, de kommer fram sen när barnet tappat sina mjölktänder.

Placeringen av livmodern är vid denna tidpunkt ungefär 2-3 fingerbredder ovanför naveln. Allteftersom magen växer känner du successivt livmoderns tyngd. Det är inte ovanligt att få ont i ryggen, kramp i benen och tryck mot bäckenbotten.

vecka 24+0
Jag mår helt okej.
Jag har dock fått tillbaka illamåendet och jag är rätt så yr ofta på mornarna. När jag t e x står upp och borstar tänderna kan jag få hjärtklappning och bli yr och bara måste lägga mig ner för allt kommer på en gång, känslan av att allt snurrar och jag måste kräkas.

Har ni haft det så?

Annars så mår jag bra! Lillasyster kör sin gymnastik och jag känner av sparkar och rörelser så tydligt. Fortfarande bland de häftigaste jag varit med om och jag njuter varje gång jag känner henne röra på sig där inne, trygg i min mage.

24+0v.24+0

Glömde ta magbilder tidigare idag, men gjorde det nu ikväll efter vårat kvällsbad när hela tjejligan kröp ner i vår säng för att mysa och läsa.

Nu boxar hon mig för fullt, tror att hon är lite sugen på något gott… 😉

Är ni sugna på att läsa min att-köpa-lista till bebis?
På att höra kring mina namnfunderingar?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

 1. Marika

  Hej!! Flicknamn som jag tycker är.fina.
  Matilda
  Jonna
  Cassandra
  Wilma
  Elvira
  Ilze
  Iris
  Cleo
  Leah
  Allie
  Elli
  Mirjam
  Jasmine

 2. Niobarnsmamman

  Ja det skulle vara roligt med både namnfunderingar och inkpslista till lillstjärnan. Och så ser jag fram emot bilder på allt sött du kommer att köpa till henne. Min lilla blir 11 månader alldeles snart och jag njuter av att få klä henne i allt fint som finns att köpa. Det är så roligt med barnkläder och prylar både åt flickor och pojkar.

 3. Magdalena

  Alissa
  Bianca
  Evelyn
  Lilly
  Meja
  Milea
  Penny
  Samantha
  Valentina
  Vida

  Är tjejnamn jag tycker skulle passa er skara =)

 4. Alma

  Ja, vad kul att höra vad ni har för namnförslag till prinsessan! Alla era barn har ju så fina namn!❤️

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx

stats