My Baby Dolls

Ⓑ ⓞ ⓚ ⓢ ⓣ Ä ⓥ ⓔ ⓡ

Äntligen äntligen har Danilo & Jonathan börjat intresserade sig för bokstäver!
Wohoo! Smiley
Jag vet inte hur många gånger som vi suttit med papper och pennor och ritat och skrivit och jag försökt få dem att skriva sitt namn t ex. Nu sitter dom självmant och provar på att skriva olika bokstäver.

DSC00039DSC00040
Nu är bokstäver helt plötsligt jätte kul.
Jag som trodde att den här tiden aldrig skulle komma för mina tvilling grabbar 😀

DSC00068DSC00072 (2)
Därför blev dessa kuddar från Bloomingville en extra kul inrednings detalj i deras sovrum.

DSC00014
D för Danilo och J för Jonathan 😀

Bllomingville kudde J
Bloomingville kudde D
Jag såg en bild nånstans där tjejen hade skrivit sitt barns namn med dessa kuddar och satt upp på väggen. Kanske snyggt om man har ett ganska relativt kort namn, men Jonathans namn te x skulle nog ta upp hela väggen 😉 Räcker med en bokstav och den får ligga på sängen. Kanske så att pappan i huset vet vilken pojke som ligger i vilken säng…

Det är nämligen så att vi brukar ta upp Jonathan för att kissa sent på kvällen innan vi går och lägger oss så att det inte händer en olycka på natten. Så där var jag på toan på kvällen och hade tagit upp Olivia för att kissa när Andres kommer in med grabben.

”Kom igen, kissa nu. Vakna lite nu Jonathan.” och han står där med honom och inget händer. Grabben står och gnuggar sina trötta ögon, helt sömnig. ”Kom igen nu Jonathan, så du får gå och lägga dig igen.” försöker Andres och tappar upp lite vatten för att sätta lite fart.

Innan jag går ut så tar jag en extra titt. Danilo hade ju den där pyjamasen idag….??
Då har Andres tagit upp fel kille. ”Men vadå, den här låg ju på översängen!”
”Jo, men vid rumsbytet så fick dom ju byta plats!” och vi kunde inte sluta skratta. Danilo stackarn vaknade också till liv och skrattade han också innan A gick och bytte grabb 😀

Så dessa kuddar skulle han kunna se lite närmre på 😉

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. mummu till mybabydolls.se

    Satu.. gissa om Pua o jag har skrattat, när vi läste om ”Jonathan”
    Stackars Dano som fick komma opp mitt inatten,.Det var roligt . Hiih..hihi…Puss o kram.

  2. Marie

    För att göra bokstäver mer kul och intressanta så kan man nu till example skriva dem i rak löder, med eg etc. Så gjorde vi och alla tycktedet var så kul. Bara en lite idée 🙂

  3. nette

    Hej, det later roligt med pojkarna – när jag läser det fragar jag mig igen om ni som föräldrar ser direkt eller luktar eller vad som helst vilken grabb det handlar sig om? vilka skillnader är att se för er – är det rösten, speciella miner, ansiktet, prickar eller? jag är jäte nyfiken, jag som utomstaende blir alltid oklar vem som är vem…..
    men jag hör dem aldrig heller…
    vore fint om du kan hjälpa mig….
    hälsningar fran en tysk läsare

  4. Amanda

    Har ni inte övervägt att ha olika frisyrer på dem? Kanske att en har något längre, eller att en har mer snaggat på sidorna? Måste vara jättesvårt att se skillnad annars, för kläder ändras ju hit och dit. ^^ Rolig historia i alla fall!

stats