✿ Lite blandat | My Baby Dolls
Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Annons

✿ Lite blandat

Vilka härliga höstdagar vi har haft. Igår när jag kom hem från eventet gick vi ut på gården en stund.
Jag har lite dåligt samvete för Kevin, att jag inte varit ute och lekt med honom i parken nu de senaste dagarna i och med rumsbyten och allt fix som vi gjort inomhus.

MyBabyDolls1 (28)
Idag plockade vi fram överdragsbyxor och ännu fler vantar och mössor. Mornarna speciellt är kalla, så imorgon får det bli möss-premiärer för alla barnen. Idag hade föris barnen överdragsbyxorna på sig redan, men till stora tjejerna måste vi köpa nya.

Mina teaterapor 🙂
MyBabyDolls1 (39)MyBabyDolls1 (40)MyBabyDolls1 (25)
Jag med nya fransar, wieee.
Satu
Jag gör ju mina fransar hos min syster på salong U-Zone, och det behövs fyllas på ungefär var annan/var tredje vecka, men nu behövde jag göra ett helt nytt set, jag hade bara några enstaka långa fransar kvar, men det var ingen prioritering förrän Vanessa började räkna mina fransar igen. “Mamma nu har du bara 4 fransar kvar”… Haha, typ så. 😉
Önskar att jag hade tjocka och suuuperlånga fransar helt naturligt, men har man inte det så får man skaffa sig det 😉
Kika in HÄR för att skaffa er det ni med 😉

Alltså… linslusen # 1.
MyBabyDolls1 (18)
Han gör så varenda gång jag ska ta en bild.

MyBabyDolls1 (22)
Kevin skulle precis gå och lägga sig, därav nappen. Han har faktiskt aldrig nappen på dagarna. Syrran Olivia är värre. Eller var.
Hon har varit nappfri nu hela helgen- woop woop! Hon gick t om till förskolan utan napp idag. Min duktiga tjej.MyBabyDolls1 (20)
Under veckan om det fortsätter gå bra ska hon få gå till leksaksaffären och välja en leksak som vi lovat.
MyBabyDolls1 (24)

Nähep, nu ska jag gå igenom alla vintersäckar som jag drog upp från förrådet idag. Måste kolla igenom allt känner jag.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda

    Det är lättare att sluta med napp när ingen annan i familjen har napp. Olivia blir ju påmind hela tiden 🙂 Så var det för två av mina som skulle sluta (eftersom det bara är 20 mån emellan dem). Mycket lättare för min minsting, han slutade några veckor före han fyllde tre. Det var ett MÅSTE, såg att han inte kunde bita ihop riktigt med tänderna. Det har redan blivit bättre, efter 2 mån utan napp… /kram

Annons
stats