Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

♥ JULAFTON 2012 del 2 ♥

Nu kommer andra delen av vårat Julfirande .
 
Som sagt så gick vi hem till min bror Stefu, hans fru Anna och deras barn Emma & Sebastian (info till nya läsare ), dom bor bara ca. 5 minuters promenad härifrån och det var alltså Olivias allra första tur med vagnen. Underbart att köra våran älskade lilla ögonsten i vagnen.
 
Hos brorsan var också Annas mamma Eva och syster Sandra med pojkvän en snabbis. Jag hann inte ens komma in förrän dom hade snot lilla Snuttisen  Annas mamma var jätte sugen på att få titta på hennes små fossingar och Anna lovade att hon skulle skicka bilder på dom sen. Nu vet jag vart Anna har fått det där ifrån, hon är helt tokig i småbarnsfötter!
 
Olivia med Annas mamma Eva
 
Annas syster hade köpt en jätte fin gose djur, en liten Snögubbe till lill-Snuttisen, Tack!
 
Titta så fint Anna fixat!
 
Hon hade verkligen tänk på allting! Och alla bakelser, vi alla låg i matkoma efter den middagen.
Efter maten var det dags för Kalle Anka. Alla barnen satt stilla en stund och tittade, men till slut var det bara vi vuxna som satt kvar, inte en rök av barnen syntes till, precis som vanligt när Kalle Anka kommer.
Jag kommer ihåg när man själv var liten, då satt man som klistrad framför TV:n varje jul och tittade på Kalle. Fast det är klart, då kanske man inte hade samma möjligheter till filmer som nu, då var det inte så mycket mer som kom på TV.
 
Brukar NI titta på Kalle på julafton?
 
Grabbarna först på plats vid julbordet
 
Nicole & kusin Sebastian
 
Nicole
 
Emma håller i Olivia och Andres retas med henne (precis som vanligt med andra ord…hihi)
 
Pappa & dotter
 
Tjejerna shejkade lite i väntan på tomten…
 
Och Tomten kom! (jätte söt?!)
Barnen var överlyckliga och förväntansfulla.
 
Först skojade Jultomten att hela säcken med paket var till Olivia, för hon hade visst vart jätte snäll. Ni skulle ha sett barnens min, besvikelsen att inte själv få nån paket, och grabbarnas tunga gick i 180 runt  läpparna.
Sen det nervösa skrattet när tomten bara skojade. (Elak tomte! )Jonathan fick sitt paket först och då tyckte han att Tomten kunde gå.
 

Barne sjöng för Tomten och sen skulle han vidare. Vi hade en riktigt bra och rolig tomte detta år! Tack för att du kom Tomten, och vi ses väl nästa år igen???  Synd att brorsan missade honom, han som precis gått för att kasta soporna…
 
Lite tjejmys bakom sofforna…
 
Grabbarna kopplar av med lite Pippi fillm.
 

…och jag, hehe…
 
Ni som är nya här vet kanske inte att Anna är Danilos favvo. Han ska jämt gosa med henne, han är totalförälskad i henne. Han följer henne vart hon är går, och ska jämt vara i hennes famn och pussas och kramas- något som ogillas av brorsan,…
 

Andres & Sebastian spelar lite Nintendo DS mot varandra.. Vem var mest inne i det?
 
Tack för en riktigt mysig jul!
Barnen lekte så fint med varandra och vi bara var om umgicks.
 
Förresten- tjejerna fick en kassa-apparat och en massa mat, frukt, godsaker mm. till det från Jultomten och det verkar vara en favorit leksak här hemma just nu, dom leker kassa jämt.
 
Här var våran jul också annorlunda än vad den brukar vara.
Vi brukar alltid åka till Andres föräldrar och fira Jul med hans sida av familjen på kvällen, men denna julafton gick vi bara hem. Barnen var lite förkylda och så var andra sjuka från hans sida av familjen också, så vi kände att det inte var nån mening i att utsätta lilla Olivia för den smittorisken.
Vi gick hem och tog det lungt istället, tittade på sista avsnittet av julkalendern som vi spelat in och mös en stund innan sängen kallade.
 
Olivias första Julafton var slut 🙂
(på bilden ser ni den lilla snögubben hon fick av Sandra och pingvinen fick hon från Jultomten, hennes allra första julklapp.)
 
 
Nu ska jag ge lite mat till lill-Snuttan hon börjar vakna till liv nu
 
GOD NATT !
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Ted's mamma

  Tack 🙂

  varsågod 🙂
  Hoppas ni njuter av lillan.
  Ja det har vi haft 🙂 firat jul i 3 dagar
  Så nu får det va 😛
  Ni då? Alla nöjda med sina klappar?
  Kram

 2. Madeleine

  så fina julbilder! söta barn ni har!

  vår son 6 år har blod i avföring som mig och inflammation , vi är oroliga för detta och får kämpa för att då hjälp och behandling och få tid till undersökning.
  har fått en behandling som är mycket jobbig.

  annars varit ganska bra jul med släkten, men varit en del på barnakuten sjukhuset.

  kram från madde

stats