My Baby Dolls

♥ Drömmar och förhoppningar ♥

Sista dagen av år 2013 är kommen.
Vid tolvslaget firar vi in det nya året tillsammans med nära och kära. Vi minns det som varit och ser fram emot det nya som komma skall. År 2014. Jag undrar och är nyfiken på vad det nya året har att komma med.
 
Hur mycket tror ni på drömmars makt?
Jag tror på att drömmar slår in, bara man tror på dem. Jag har den inställningen att det blir vad man gör den till.
Så varför inte bestämma sig för att göra det kommande året till ditt absolut bästa år- ever.
Året då drömmar går i uppfyllelse. Ett positivt och glatt år.
 
”Fyll inte ditt liv med dagar- fyll dina dagar med liv!”
 
Ta vara på alla dagar, ta vara på vad du har och ta vara på varandra.
Blicka fram, planera och dröm- men lev i nuet, ta en dag i sänder.
Det är det enda som räknas. Det som finns just nu.
 
Jag är glad och så tacksam för mitt liv just nu. Jag har allt jag nånsin kunnat drömma om.
Hälsa. En stor härlig familj. Ett fint hem. En liten son till i magen som växer sig starkare och större för varje dag och gör sig redo för att möta denna värld och sin familj. Tacksam. Livet är inte alltid en dans på rosor, det går upp och ibland går det ner. Bara man reser sig upp så ordnar allting sig. Vi är friska och vi har varandra. Det är det viktigaste för mig. ♥
 
Jag har några drömmar och planer för det kommande året, ja för livet i allmänt.
Nu rör de flesta av mina drömmar och önskningar mina barn.
 
Jag önskar att dom alla får vara friska.
Jag önskar att jag har kunnat och ska i fortsättningen ge dem en trygg, glad och kärleksfull uppväxt med många fler minnen av skratt än tårar. Att dom ska minnas sin barndom full med glädje och kärlek.
Jag hoppas att dom känner hur älskade dom faktiskt är. Varenda dag.
Jag hoppas att dom inser hur viktiga och speciella dom är, att dom duger just precis så som dom är.
Jag hoppas att dom har känt sig sedda och att jag har lyssnat och verkligen hört vad dom säger.
Jag vill ge dom en trygg grund att stå på, att dom ska bli starka och ha mod nog att stå emot grupptryck.
Jag önskar att det ska gå bra för dom på dagis/förskola/skola- livet och att det ska bli en behaglig upplevelse som dom kan minnas tillbaka till med glädje.
Jag bryr mig inte om dom får MVG eller inte- så länge dom försöker och gör sitt bästa.
 
Jag önskar och hoppas att ingen av barnen halkar in på fel väg, hamnar i dåligt sällskap eller tar fel viktiga beslut i livet. Jag ösnkar att dom får många riktigt goda vänner och att dem själva blir helt fantastiska människor som bryr sig om andra, som är snälla, tacksamma och hjälpsamma. Jag önskar att dom ska ha gott självförtroende, stark självkänsla, att dom har modet att säga Nej när det krävs och inte ta skit från någon.
 
Jag önskar att jag kunde skydda dom mot allt ont.
 
Jag önskar att dom hittar den stora kärleken utan alltför många brustna hjärtan på vägen.
 
Jag önskar och hoppas att dom vet att jag kommer alltid att finnas här för var och en av dem. Jag önskar att dom ska veta att jag alltid kommer att stå vid deras sida. Att vägleda, uppmuntra och trösta.
Jag hoppas att dom känner att dom kan vända sig till mig- vad det än gäller. Att vi löser det tillsammans. Alltid.
 
♥ Jag önskar mina barn…. allt det bästa. För det är dom värda. ♥
 
Jag hoppas att dom förlåter mig för alla mina fel och brister och hoppas att dom förstår att jag har försökt göra mitt bästa. Jag hoppas att det har räckt.
 
Phew vilket jobbigt inlägg att skriva.
Det här är en av de stora anledningarna till att jag bloggar.
 
– Om något skulle hända mig så har barnen denna blogg att se tillbaka till.
I januari har jag bloggat i 4 år.
I 4 år har jag dokumenterat med text och bilder varenda dag om vad vi gjort, vad dom sagt, vad dom har lärt sig, tankar och funderingar.
Dom kan gå tillbaka till dessa dagar, till dessa år och se bilder och läsa hur mycket jag älskade dem och hur dom förgyllde mina dagar med äventyr, skratt, kärlek och glädje. Men också frustration, bus, trötthet och tjaffs, funderingar och allt mellan himmel och jord egentligen..
Jag har skapat dessa minnen för dom att se tillbaka till- som dom är för små för att komma ihåg och minnas själva.
 
 
Tack för att Ni finns. Jag är tacksam. ♥
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sophie

  Så fint skrivet!
  Du är en kärleksfull och fantastisk mamma! <3 Ver ni nu om det är en pojke i magen? 🙂

 2. Josefin

  Jättevackert skrivet, precis så känner jag för mina barn. Jag är så lycklig och tacksam för mina underbara söner. Allt jag gör, gör jag för er, mina älskade barn.
  Ditt inlägg berörde verkligen.
  Gott nytt år till dig och hela din fina familj!

 3. Sophie

  Så fint skrivet!
  Du är en kärleksfull och fantastisk mamma! <3 Ver ni nu om det är en pojke i magen? 🙂

 4. Josefin

  Jättevackert skrivet, precis så känner jag för mina barn. Jag är så lycklig och tacksam för mina underbara söner. Allt jag gör, gör jag för er, mina älskade barn.
  Ditt inlägg berörde verkligen.
  Gott nytt år till dig och hela din fina familj!

stats