Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

♥ 2 har blivit 3 ♥


Har äntligen fått bilder till datorn från min kusin Noora som fick sin efterlängtade prinsessa den 25.2!
Prinsessan lät sina föräldrar vänta i ytterligare 4 dagar efter BF och ville gärna komma ut med ansiktet före, så då kom beslutet om kejsarsnitt.

När ni fortfarande bara var två.


Ännu en prinsessa är född ♥

3770 g och 51 cm lång

Namnet kommer inte att avslöjas förrän på dopdagen.
Hur kan man hålla sig från att försäga sig??

Grattis till de nyblivna föräldrarna!

P.S Värsta BABYBOOM här på senaste tiden??
I LOVE IT!
Men nu har nog alla fått sina, tror jag?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emma

    en sån söt liten bebis.hoppas jag får en liten sessa denna gång:)jag är mkt trött,humörsväningar o mår mycket illa till o fårn under hela dan.de va därför jag va borta från praktiken hela förra veckan för jag låg pall soffan fårn morgon till kväll!men jag ska skaffa tabletter och se om de hjälper. Annars mår ja bra.

  2. Emma

    en sån söt liten bebis.hoppas jag får en liten sessa denna gång:)jag är mkt trött,humörsväningar o mår mycket illa till o fårn under hela dan.de va därför jag va borta från praktiken hela förra veckan för jag låg pall soffan fårn morgon till kväll!men jag ska skaffa tabletter och se om de hjälper. Annars mår ja bra.

stats