Sleep-over ☾ | My Baby Dolls
Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Annons

Sleep-over ☾

Hej söndag!
Tack för alla kommentarer på inlägget under, kan inte riktigt ta in att jag bloggat i 6 år nu. 😀
Jag ska absolut ta in mer av era önskemål. Jätte kul!

Någon efterfrågade inlägg där ni fick välja rubrik, alt. att ni väljer något ämne som jag skriver inlägg om. Vi kör!
Kom med förslag!
Blir bra för ibland har jag så mycket jag vill berätta att det slår tomt när jag sen sätter mig framför datorn, då kommer jag plötsligt inte ihåg nånting 😀

I fredags kom Puua och hämtade de 4 stora barnen för en sleep-over som dom länge längtat efter. Jag gillar inte alls tanken att mina barn sover borta, jag vill ha dom nära på nätterna. Men det är något jag jobbar på och det här är nog 3:dje gången dom sover borta. Sover dom nån annanstans än hemma med oss så är jag glad att det är hos mina föräldrar. ♡

Jag, Andres, Olivia, Kevin och Celina åkte till Port73 för att handla lite gott inför kvällen och så passade vi på att äta på fiket.
Så konstigt att bara gå runt med 3 barn!

IMG_0687
I godis affären drog gobullen iväg och hämtade sig en spade och en godispåse och skulle plocka lite godis. 😀 Folk skrattade åt åt honom, en liten kille som tränger sig mellan alla vuxna med sin lilla spade och påse, helt inne på sin uppgift att fylla påsen med några godisbitar :-).

IMG_0688

När vi skulle hem från affären bestämde vi oss för att kika förbi Puua för att se vad dom pysslar med. Det var ingen nöd på dom inte.
Dom hade blåst upp en madrass på golvet, badat och fått på sig pyjamas och dukat fram en massa gott inför kvällen. Dom blev lite småsura av att vi kom och sa att vi också ska sova över. Moahahaha…

IMG_0692

På kvällen när vi låg och tittade på Fångarna på Fortet med minstingarna ringde min mobil, det var Bessa som var ledsen för dom bråkat och ville komma hem. Resten av gänget träffade vi först dagen efter på kalaset hos min syster dagen efter 😀 Puua berättade att han sovit jätte dåligt för att han skulle hela tiden se att dom andades och kände om Danilo (som hostat på kvällen) hade puls 😀 Hahaha. 😀
Lite gulligt tycker jag. 🙂

Jag är så tacksam för mina föräldrar. För att dom aktivt VILL vara del av barnens liv och frågar själva om dom får låna barnen och hitta på skojigheter med dom. Nu när barnen kommit hem så ringde Puua och frågar vad dom gör och att det känns så tomt utan dem .♡ Älskar.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria

    Hej! Jag är 33 år och väntar mitt första barn i mars. Vore roligt om du kunde skriva ifall ni hunnit packa.någon väska till BB med nåt/några av barnen och vad som kan vara bra att ha i. Mvh Maria

  2. Jenny

    Om det var min lilla tjej så hade hon bara lagt påsen och spaden åt sidan. Onödigt liksom när man kan äta direkt lol.

Annons
stats