My Baby Dolls

Oslofru gästbloggar ☆

Hej!

Jag är jätteglad över att jag får möjlighet att gästblogga här eftersom jag är, precis dom du, en trogen följare av Satus fina blogg och älskar att följa hennes vardag med alla 7 bedårande barn.

Så vem är jag? Jo, jag heter Susanna och jag driver toppbloggen oslofru.com som i år blev nominerad till Nordens största Blogg-gala – Finest Awards, i kategorin “Årets personliga blogg”.

oslofru-250

Jag födde mitt första barn i November 2013 och några månader efter det så startade jag bloggen eftersom jag ville hålla familjen i Sverige uppdaterad på vad som skedde i mitt liv som nybliven mamma i Oslo. Eftersom fler och fler läsare började titta in så har bloggen blivit mer och mer fylld med allt som sker i mitt liv. Det har gått väldigt fort i svängarna och på dom fyra senaste åren så träffade jag min man, skaffade två barn, gifte oss och byggde ett drömhus ihop. Jag lever det livet jag alltid drömt om att få leva och det delar jag med mig av till er alla på min blogg!


oslofru

LÄR KÄNNA MIG

* Mina pojkar är det käraste jag har och det bästa som hänt mig i livet var när dom föddes. Oskars förlossning är dessutom inspelad av ett filmteam och kommer att visas på tv i höst.

* Träning och hälsa är viktigt för mig och just nu är jag i min livs absolut bästa form!

* Jag är en kreativ person och har målat alla tavlor själv som vi har uppsatta i vårt hus.

*Jag är en öppen och ärlig person med starka åsikter och delar alltid med mig av vad jag tycker och tänker på bloggen.

* Vi är alla unika och det finns ingen som mig – Jag är stolt över mig själv och den jag är!

oslofru-20 kopia

VAD HÄNDER 2016?

I Maj åker vi till Italien i två veckor och under hela sommaren så har vi massor av roliga saker inplanerade. Det blir mycket shopping och fix till hemmet och en hel del besök av vänner och familj.

Jag håller dessutom på med en hemlig grej som kommer att avslöjas inom kort på bloggen. Det är en stor förändring i mitt liv som jag tror att ni kommer tycka bli jättekul att få ta del av och följa!

Men utöver det som är planerat så tar vi det lite som det kommer för den ena dagen är aldrig den andra lik när man är hemmafru och kan göra precis, exakt vad man önskar och vill!

april53
Det var lite om mig och om du vill så får du gärna titta in hos mig på min blogg!

Kram, kram till er alla och tack igen söta Satu för att jag fick låna din blogg 🙂

Blogg: oslofru.com
Instagram: @oslofru
Mail: oslofru@gmail.com

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats