My Baby Dolls

Kevin 3 år – TBT ♡

Phew, äntligen lite tid att landa mitt i allt!
Hela helgen har det varit full rulle, det är alltid mer så när hela familjen är tillsammans, finns ingen tid att vila på dagen som när barnen är i skolan.

Idag är det en stor dag för att våran älskade gobulle Kevin fyller 3 år! TRE år.
Så igår var vi upptagna med att handla alla kalasgrejer till honom, spenderade över 4 timmar på lekland (mer om det sen) och på kvällen satt jag och slog in hans paket.
Idag har vi kalasat för lillprinsen, han var såå glad, stolt och nöjd! ♥ I flera veckor har han pratat ”Jag fyller år imorgon.” jag fyller år snart” och äntligen var hans dag här.

Jag håller precis på och överför och går igenom dagens bilder, så länge tänkte jag bjuda på en tillbaka blick på Kevin, våran älskade ”Wiiwi.”

Den här bilden är tagen när vi skulle åka till förlossningen för igångsättning, i vecka 37+0.
förlossningen
En liten nyfödd Kevin och storasyster Nicole.nukke & wiiwi
Alltså ♡♡♡

baby K.
Vill bara ta upp honom och pussa och krama!Baby KevinBaby KKevinOlivia 2 år (29)IMG_0668
Kevin på sin 1-årsdag ♡
Kevin 1 år (7)Kevin
Hos Mummu & Puua 🙂mobilen (276)mobilen (259)mobilen (273)mybabydolls (40)MBD Parken Zoo Eskilstuna (288)DSC00052Alltså frillan! Hur söt med sina lockar?
fittja ängen (26)
Med Danilo & Jonathan i Finland 🙂Scandic Park Helsinki (15)
Kevins 2-årsdag.Dubbelkalas (9)Precis som förra året så hade vi dubbelkalas för dessa två idag. Celina fyller 2 år om bara 8 dagar så det kändes onödigt att dra hit hela släkten varje vecka, speciellt eftersom alla är så tätt nu, förutom Olivia som fyller i december. 😉

Förra sommaren….
Maxinge slingan (34)Satu Nordling Gopnzalez (6)
Kommer ni ihåg den här bilden?IMG_1502Han hade brutit nyckelbenet och skrapat kinden när Celina puttat ner honom från lekstolen i rummet, rakt på nån leksak 🙁 Lilla hjärtat vad ont han hade. ♡

I morse vaknade allihopa tidigt. jag fattar inte- under helgerna är alla barnen uppe med tuppen, men är det skolmorgon, ja då ska vi ta sovmorgon då! Whats up with that?!

Anyways. Vi har som tradition att väcka födelsedagsbarnet med sång och tårta i sängen.
Då smyger hela familjen och fixa med tårta och ljus och så tågar vi in i rummet. Nu hade Kevin vaknat, men sprang snabbt till sin säng när vi sa att vi ska ju sjunga för dig. han sprang till sitt rum, satte sig på sin sängkant som ett ljus och bara satt där med ett stort härligt leende, så stolt över sig själv, tre bast och allt.

Kevin 3 år (5)Kevin 3 år (4)
Sen fick han öppna sina paket och så blev det frukost och tårta :-D. Fyller någon år så får man äta tårta till frukost, så det så 😉

Kevin 3 år (8)Kevin 3 år (11)Kevin 3 år (17)

Fortsättningen följer alldeles strax, nu är bilderna klara! 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats