My Baby Dolls

Helg ♦

Hola! 
Fredag idag, barnen är lediga. På måndag går dom sin sista dag på dagis, sen har dom ett långt sommarlov.
Vi ska till dagis den 30/5 (på Nicoles födelsedag) för dom har sin årliga picknick ute på gården då.
Då säger vi hejdå till tjejernas fina fröken Liinamaija också som går sin sista där för att sedan flytta tillbaka till Finland. Känns verkliegn jätte jätte tråkigt för vi alla tycker att hon är jätte bra. Jag är glad att vi fått lära känna henne i alla fall.
 
Igår var vi ute på en lekplats efter dagis, sen åkte vi och storhandlade och lämnade Danilo hos Mummu och Puua, för han var den enda som skött sig under dagen. Det gäller att belöna gott beteende så dom andra kanske tar efter.
Puua & Mummu är en viktig del av det hela.
 
När vi hade handlat och hämtat Danilo var han i sjunde himlen, så himla glad och stolt över att ha fått vara med dom alldeles själv. Han sa att Puua har retats med honom och han hade tyckt att det var jätte kul. Min älskling!
 
Efter Donken mat så var alla jätte trötta, en efter en somnade dem på soffan och jag kände mig så lättad. Jag slapp allt bråk vid läggdags! Det var bara att bära dom till sängarna. Nicole var den enda som höll sig vaken, hon vill jämt vara nära mig och gosa. Vi la oss på hennes säng där vi låg och pratade och sen somnade hon med sin hand på min kind. 
Denna dag har hittils också gått bra. Skönt för oss alla att slippa morgon stressen och göra allt i egen takt.
Jag ska ge Olivia lite mellis nu och sen ska vi ut en stund. Andres slutar jobbet tidigare idag, men han ska förbi hos sina föräldrar och fixa lite inför imorgon. Sätta upp partytältet och klippa gräset osv. Och så ska han till Hötorget och handla carne (=kött) till morgondagens grillning.
 
Vi ska ju fira Nukke 3 (!) gånger. Imorgon blir det grillfest dit Andres sida av familjen kommer, på torsdag fyller hon ju egentligen år, så det måste vi fira med paket från oss och så kommer min familj på tårta. Eller ja, alla får komma som har lust och kan! Och nästa söndag har hon kompis kalaset på Lek Vegas. Phew….
Hon ser fram emot grill kalaset imorgon. Först på morgonen ska vi på ett annat kalas på Lek Vegas, deras dagiskompisar yller år. Det här är första gången vi har kalaset någon annanstans än hemma och jag tror att det kommer att vara skönt att slippa allt med kalas att göra. Underhålla ett gäng ungar, servering, städning och allt.
Det sköter dom där på Lek Vegas. Jeeeeyy!
 
Wops, såg att jag har fer bilder på min blogg-mapp som jag tänkt dela med mig av.
Här kommer några, fast dom är nog närmare 3-4 veckor gamla.
 
Jag undrar vem som vann boule matchen? (och vem som tyckte att det var så viktigt att jag skulle påpeka detta på bloggen) Hahaha…

Jonathan- grabben som somnar vart som helst.
 

Another day, same thing…
 
Puua tycker att det är så kul att få han att somna varje gång han drar honom i bilen eller… jaaa… kundkorgen.
Don´t ask.
 
Nukke & Mummu har vart i kiosken och köpt glass! Årets första glass utomhus?
 
Min käre pappa.
 
Mamma & min bror Toni
 
Lilla Divan Vanessa med sin nya berömda pose.
 
Mekar med cykeln…
 
Min morbror Lasse kom förbi med sin motorcykel- lyckan var total för Jonathan som fick sitta på den.
 
En jeeehhheeeette glad docka.
 
Lyser inte Puuas ögon fullt med hyss? Ibland undrar jag faktiskt vem av dem är värst- barnen eller Puua. Jag tror faktiskt att det är Puua. Jo, på riktigt.
 
Barnen älskar att gosa och vara nära sin lillasyster, så fort dom är nära henne blir hon jätte glad, och kommer dom för nära- ja då tar hon tag i håret eller öronen! 
 
 
Nu har grabbarna precis pratat med Puua i telefonen. Jag hörde dom diskutera på rummet och sen kom dom ut och sa att dom vill ringa Puua. Han är i Karos stuga över helgen tillsammans med Mummu och grabbarna berättade att dom saknar honom och hans bil jätte mycket. Knasungar.
 
Nu ska vi ut och röja i skogen innan vi ska åka iväg och handla.
Förresten, idag ramlade Bessa från sin säng och landade på sin hand, så nu är den svullen. 
Hon kan röra på fingrarna, men hon har ont. Hon grät och ville ha ett plåster, men jag satte på ett bandage istället. Alltid hon! 🙁
 
Nu ska vi ut!
Ha en fin helg!
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats