Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Filmkvällar = BÄSTA

Det är kväll och vi har precis tittat på ännu en Harry Potter film. Vi kör HP maraton såhär på julloven, andra året i rad nu och det är väldigt uppskattat. Vi alla ser fram emot kvällarna och att vi får mysa ner oss på soffan och äta något gott och titta på film tillsammans 🙂 
Det här var kvällens gottis 😍

fruktfat

Vi har vart i backen i nästan 2 timmar idag, men mer om det imorgon när jag har bilder ☺️
Nu sitter jag vid Kevins säng och väntar på att han ska somna, sen är det dags för mig och A att ha kvalitetstid. Så tråkigt att han inte varit alls ledig många dagar under detta jullov. 🙁 Men men, knasigt att julafton och nyår föll på en lördag. 

Natti natti allihopa❤

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonyn

    Är också sugen på att se Harry Potter filmerna med mina barn, dom är så mysiga ju! Är dock orolig att de är för läskiga.., klarar dina barn av att se dem utan att bli rädda?

  2. MammaLinda

    Så mysigt med kvällsfilm tillsammans. Mina barn har tittar på HP så mycket att de är trötta på det. Och jag älskar det fortfarande. Det är så härligt när man hittar en riktigt bra film som man kan njuta av tillsammans! Hoppas att vi också får så mycket snö att det går att åka pulka! Det skulle vara grymt skoj!

    Kram
    http://blogg.loppi.se/mammalinda/

stats