Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

BLOGGTIPS- Sandra Rogers ★

Hej alla vänner!

Måndag idag och en ny vecka är igång! En vecka fullt med nya möjligheter! ☆
Den här veckan har jag bokat in mig på flera saker, måste passa på att plöja bort så mycket som möjligt nu innan sportlovet börjar nästa vecka.

Jag tänkte bjuda er på en bloggtips.

Sandrarogers.me-2
Den här tjejen heter Sandra och bloggar också här på vimedbarn.se

Jag ska vara helt ärlig med er- med handen på hjärtat så är den här tjejen en av de mest fantastiska som jag någonsin träffat.
Vi träffades på någon event som bloggportalen ordnade, och hon och jag klickade direkt.

Hon är så otroligt snäll, omtänksam och rakt igenom en superhärlig människa med stort hjärta och båda fötterna på jorden. Hon har blivit en otroligt fin vän till mig och jag är så glad att vi träffades. Dessutom pratar hon finska 😀

Hon är mamma till två söta barn- Wilhelm och Alba.

sandra rogers2014-10-11-8Alba_1

Jag vill verkligen att ni ska kika in på hennes blogg, den lämnar dig aldrig oberörd. Hon skriver på ett så ärligt och fint sätt, du kommer att fastna direkt. Jag har hennes blogg på min hemskärm på mobilen och den läser jag varje dag.
Ni hittar bloggen här  ☛ Sandrarogers.me 

Sandrarogers.me-1-720x1299

Hon håller på att plugga till körkort och hon arbetar heltid som fotograf. Jag kommer ihåg att jag fick ett mejl från henne där hon frågade om jag ville bli gravidfotograferad (var gravid med Celina då) och precis då satt jag i bilen på väg till BB för att mitt vatten hade gått runt vecka 36 ! Jag har alltid velat bli fotad med gravidmagen av ett proffs, så det kändes lite surt just då 🙂

Jag önskar att jag hade känt Sandra när jag och Andres gifte oss. Eller när vi hade dop för våra barn. Hon tar så fantastiska bilder, hon fångar verkligen ögonblick och får in känslan av det speciella.
Hon fångar det som står skrivet mellan blickar, i ett leende eller i en beröring. Helt magiska.

Så ska ni gifta er, ha dop, kalas eller vill ni föreviga gravidmagen, nyföddfotografering, familjebilder eller bara fånga minnen i bilder av ett proffs så är det Sandra ni ska kontakta. Ni kommer inte att ångra er! Jag ångrar mig så att vi inte anlitade en proffsfotograf till vårat bröllop tex. Vi har inga fina bröllopsbilder på oss. Min pappa fick i uppdrag att ta lite bilder på oss när vi gifte oss. Så när han trodde att han tog bilder så har han istället filmat oss i ca. 2 sekunder mellan varven. Inga bilder. 😀

Kika på Sandras hemsida för fotograferingen- ni hittar portfolio, erbjudanden, priser och info, allt finns där!
HÄR ska ni klicka! 

Hälsa från mig 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Bodil

    Hej, en del män verkar ha svårt att “prata”. De kan, vare sig det är rätt eller ej, uppfatta önskemålet om att prata, som att det handlar om att de ska få kritik. Då värjer de sig. Andra kan ha svårt att sätta ord på sina känslor och därför tycka att “prata” är onödigt(=svårt). Ibland kan det vara tillräckligt att tolka deras handlingar som uttryck för, vad de vill säga. Sen kan det ju vara bra att uttrycka det man själv tycker, tänker och känner – inte vad den andre verkar tycka, tänka eller känns. Men allt det där vet du säkert redan…

stats