Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Alla hjärtans dag ❤️ 2020

Alla ♡ Dag idag, är det något som ni firar?

Visst kan det vara mysigt att komma ihåg varandra lite extra idag och visa tacksamhet och kärlek- MEN jag tycker att kärlek, omtanke och respekt ska man visa varandra 365 dagar om året, oavsett om det är den 14:e februari eller 9 september. Men lite extra mysigt kan man såklart göra det om man vill och uppmärksamma sina nära och kära lite mer.

Glöm inte att det spelar ingen roll hur dyr present du får eller inte får, eller hur många rosor som står på bordet, det säger ingenting om hur älskad du faktiskt är, det känner du bara i ditt hjärta.

Du kan vara rikast i världen utan att bli uppvaktad idag, och är du lycklig så slår det varenda present i hela världen. ♡

Idag kom barnen hem med en massa egen gjorda pyssel och kort med hjärtan och fina ord, och den glädjen jag ser i deras ögon, fulla med stolthet och kärlek av att ge bort något som man själv gjort och lagt ner sitt hjärta på- det slår ALLT.

Jag blev så glad!

Vi har varit ute och ätit ikväll, nu är vi så mätta att vi skjuter upp alla hjärtans dag finat till imorgon istället 😅 (jag visar sötaste tårtan och fler bilder imorgon :))

Olivias egengjorda kärleksvägg 😍

Egentligen ville jag bara kika in här och önska er en fantastisk dag och säga hur mycket jag uppskattar varenda en av er som tar sig tid och kika in här och kanske tom lämna ett avtryck efter er. Tack! ❤️

Ni har blivit en del av mitt liv och jag är tacksam över varenda en av er.

Tusen tack för att ni finns och glöm inte att krama om dina nära och kära, berätta hur viktiga dom är för er. Inte bara idag. ♡

Till mina nära och kära- Jag älskar er och finns här, no matter what. ❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Tina

  Har precis börjat följa din blogg.
  Jag blir så fascinerad över hur ni får det att gå ihop rent praktiskt med alla barn. Alltså att få ihop livspusslet.
  Men även hur ni får ihop det rent ekonomiskt. Nu tjänar ni kanske ganska bra så att ni får in rätt mycket. Men jag tänkte, får man extra bidrag när man har många barn eller hur fungerar det? För jag tänker att vi som är fyra äter ju nästan en hel vecka pundet ni äter under en dag?

  1. Millie

   Åtta barn = 16 740 kronor i månaden i barnbidrag och flerbarnstillägg. Barn nio bör bli ytterligare 2500 kronor = 19 240 kronor.

 2. Maja

  När kommer frågestunden?😊 Och kommer vi få läsa om era namnfunderingar snart? Glad alla hjärtans dag❤️❤️❤️

 3. Elin

  Vad fint skrivet Satu! Glad alla hjärtans dag till dig och hela din fina familj! Det är så roligt att få följa er här på bloggen <3

 4. Minna

  Önskar så fin alla hjärtans dag för dig och hela familjen ❤Vi faktiskt kollar in här ofta med barnen tittar bilder på er.N.speciellt om Olivia of course och V.är förtjust i Kevin o Celina..Nu väntar vi spänt här när nr 9 kommer och vaf kommer hon heta.

stats