My Baby Dolls

Julklappar, tända ljus och godis- CHECK

Igår hade dem 25 % rabatt på allt i Toys r Us så vi bestämde oss för att åka dit och spana på julklappar.
Barnen fick titta på saker och önskade sig saker, vissa fler än andra… 😉
Vi köpte en del julklappar och ännu en gång lyckades vi utan att barnen märkte. Smiley Hur gör vi, kanske ni undrar?
Vi har en kundvagn, ställer den nånstans och varpå vi ser något så pratar vi igenom det, och sen går nån av oss iväg och lägger det i vagnen.
När vi var klara igår så skulle A ”bara iväg på toan” så vi tittade på leksaker under tiden. Då har han betalat och lagt allt i bilen redan.

Här satt vi medans vi väntade. Mysiga såna här bean bags. Om vi hade haft plats hade jag gärna haft en sån, det hade jag och mina syskon när vi var små .-)

Vi var vrålhungriga så vi passade på att åka till en av våra favvo restaurangen precis i närheten. Thai/Sushi restaurangen Lemon heter det och ligger precis vid Kungens Kurva. Kika in där nästa gång ni är i närheten 😉
Olivia blev ganska trött efter maten…

Eftersom vi inte hann gå till kyrkogården och tända ljus i lördags så  bestämde vi oss för att göra det igår.
En massa ljus lös upp alla graven, hela begravningsplatsen, det är så vackert, och samtidigt så sorgligt. 🙁

Vi tände ljus för Patricia och hennes pappa Richard. I minneslunden tände vi ett ljus för Minna, och resten av våra nära och kära som gått bort, men inte ligger begravda på just Österhaninge. Alla barnen fick lägga ner varsina ljus.
Vi gick också till Saija. <3 Min vän som gick bort i tragisk olycka.
Saija & Patricia. Två som gick alldeles för tidigt. Två unga och helt nya änglar att tända ljus för på allhelgona helgerna.

Och så kom en massa frågor och funderingar från barnen om döden. Stora funderingar från små barn. <3

När barnen lagt sig så tog jag fram lite gott. Barnen behöver nog sockeravgiftning så mycket godis som dom har fått äta under höstlovet med kryssning och halloween och allt. Från och med nu blir det godis endast på lördagar igen. Jag borde föregå med gott exempel, men det är sååå gott att mumsa på när barnen lagt sig och man ligger på soffan och tittar på film. Det dom inte vet skadas dom inte av, visst? 😉

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Joanna

    Åååh, det här med julklappar ja.. Jag hade en plan, på att va klar tidigt i år med det! Hittills är ingen klar! 😛
    O Edwin ska ju fylla 2 nu innan också, inga presenter klara tills dess Heller! Ojoj, tror dock att det mesta kommer inhandlas på internet! Så jäkla praktiskt,o betydligt större utbud än vad som finns i vår lilla stad! 😉

    Tända ljus, på alla helgona ja, det är nå speciellt med det! Så otroligt fint, och stämningsfullt. Sorgligt! ♡ Men även fina minnen som kommer fram..

    Apropå på sorg, och fina minnen. Gå in på Sveriges radio, och söka reda på tisdagens (4/11) klipp av Verkligheten i P3..
    Ett program som alla borde lyssna på,man får verkligen perspektiv på livet! Våra älskade vän Jens gick bort 15 mars 2013, och hans sambo och nyfödda dotter blev ensamma kvar.. O Ulrica berättar så fint,om att överleva i sorgen,och ta sig vidare! ♡ ja.. Jag grät igenom hela avsnittet.. Så otroligt bra!

    Kram på dig ♡

  2. Theresa

    Att vara vuxen har sina fördelar som de säger i Malaco-reklamen! 😉
    Smart med julklapparna! Vi köper nog det mesta på nätet i år igen, gjorde det förra året, det var så smidigt! Sen kanske jag hittar några när jag och sonen åker till England i helgen! 🙂
    Tråkigt med dina vänner som lämnat jorden alldeles för tidigt, jag beklagar… ♡ Kram

stats