My Baby Dolls

SHOPPING FÖRBUD

Another sleepless night bakom oss. Jag visste väl att jag skulle ångra att jag tittade på Grease till 00:20 igår kväll och somnade först ytterligare 30 minuter efter det.
Kevin vaknade 4:02, hostade och hade det jobbigt. 40 minuter hann jag sova innan klockan ringde. Konstigt nog är jag inte sådär jätte trött nu ändå. Jag sitter och kikar igenom mail. Blivit inbjuden till några event, bland annat ett idag med Laila Bagge som jag tackar ödmjukt nej till. Fast den hade varit kul att gå på, speciellt då man får ta med sig en vän, barn och vagn. Men jag är ingen event/minglar tjej, jag har insett att jag måste stressa ner lite, även fast det kanske skulle gynna mitt bloggande att ses lite här och där.
Folk får helt enkelt hitta mig här på andra sätt om det är värt det. 😉

Idag var Nicole bokad på jobb, men jag ringde och sa att vi kan inte komma. Kevin är fortfarande förkyld. 🙁
Därav en avbokning på en playdate som vi tänkt ha också.

Olivia har tittat på en skylift som stått utanför vårat fönster under morgonen. Dom håller tydligen på och kollar sprickor på balkongerna? Jätte kul att gå ut till köket i morse och se två snubbar stå i liften utanför fönstret. Creepy!

Såklart passade Liiah på att sno min mobil också….
 

By the way- jag har lagt shopping förbud på mig själv.Smiley
What the heck was i thinking!!!???
Men jo, jag lovade mig själv det igår efter att ha spontan handlat lite mera kläder till barnen… Det här är reglerna- Jag får inte köpa något som vi absolut inte behöver.
Hur fint jag än tycker att det är. För barnen behöver faktiskt inte fler kläder eller leksaker. Och jag behöver inte heller fler inredningsprylar.
(I cant believe i just said thatAllt som köps från och med nu ska vara julklappar.

En sak bara dock. Barnen BEHÖVER fodrade regnställ samt fodrade gummistövlar, men utöver det så inget mer.
Har ni några tips på vart jag kan hitta prisvärda och riktigt bra och varmt fodrade regnställ så tar jag gärna emot tips! 🙂

Så från och med nu sparar jag pengarna till julklappar.
Jag skriver det här på bloggen så att jag verkligen ska hålla mig till det här, annars får jag skämmas ihjäl om jag köper något. Men jag ska inte.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. sanne

    Rekommenderar med ullared! Hittade toppen fint fodrat regnställ till min tjej där för 249 kr. Granngården säljer stövlar, sulthman tror.jag de heter… För 399:- kan användas från nu och ner till -10.. Kanon tycker jag, kanske att man kan pruta och få bättre pris när man köper många…

  2. Linda, mamma till majken & arvid

    Jag kan rekomendera Ullared, fast ni bor en bit.
    Be om barnvakt så åker du & A ner & shoppar. Bo på hotellet där en natt & En fortsätta & shoppa *hihihi*
    Jag & min sambo ska dit den 7 Nov (har bara 2 tim dit, bor i Falköping) men de är värt att åka dit. Har du varit där?

  3. äiti neljälle

    Ostin juuri ellokselta kolmelle lapsistani fleecevuoratut sadehaalarit . Käytin alennuksen osta 150eurolla, saat 50 euroa alennusta, joten hintaa jäi enää alle 40e/ haalari 🙂 ovat ellos kids/ land lake merkkiä. Hyvin ovat kestäneet ainakin tutuilla, joilla sellaiset olleet.

  4. Emelia

    Ica maxis är bra och har ett bra pris. De har även fleecefodrad overall dom jag köpt till min son som snart är två. Den verkar toppen!
    Om Coop forum har tjänar man nog på att köpa där, de har alltid köp 3 för 2 på barnkläder o barnskor.

  5. mamma24sju

    Haha ja inte värt att du lägger upp nya kläder nu! 😉 Fast tänk vad mycket mjuka paket barnen kan få av tomten 🙂 Klokt av dig att dra i handbromsen. Jag är ganska säker på att dina läsare finns kvar även om du missar några event. Så ta det lugnt och sätt dig själv främst! Det kommer fler tillfällen 🙂 Välj ut de allra roligaste som du verkligen inte vill missa och strunta i resten! Jag köpte fodrade regnbyxor till minstingen från Ellos och en begagnad fin fodrad regnoverall till näst minsta på Tradera att ha på dagis.

  6. Linda

    Hej! Jag försökte skicka en kommentar med min ipad men det verkade inte som om hela kommentaren kom med? Så jag har nu förflyttat mig till datorn!

    Jag undrar om det verkligen är nödvändigt med fodrade gummistövlar till alla? Jag har visserligen fodrade till två av fyra (till de minsta). Men de har jag köpt på en barnloppis, jättefina, för runt tjugolappen. Känns som om de bara används några veckor per år. Det märks på begagnatmarknaden. Jag tänker att skolbarnen kan ha lite tjockare strumpor i om det verkligen är nödvändigt. Om några veckor är det vinter, och bra vinterkängor är ju vattentäta.

    Jag har lyckats köpa fodrat regnställ samt gummistövlar för 70:- på en barnloppis till min 2-åring. De ser inte ens slitna ut. Rekommenderas verkligen. Jag har åtta par stövlar (dubbla på förskola/skola). och det blir inte dyrt om man köper vissa begagnade. Nu blir det svårare och svårare med 9-åringen. Han har ju stl 38, så det blir mkt nytt. Det skulle ju kosta jättemycket att köpa helt nya fodrade regnkläder och stövlar, tycker jag , och jag har ändå bara fyra 🙂 /kram

  7. Carro

    Vill du ha riktigt bra fleecefodrade regnställ finns det bara ett alternativ (enligt mig)
    Didriksons Boardman-set!
    Helt outstanding. Mina barn har aldrig blivit blöta igenom, de torkar snabbt och tål att ärvas 🙂
    Googla så hittar du säkert till bra pris!

  8. Tess, mamma till Evelina , ängeln Ida och bf i december. ❥

    Jag tycker lager 157 regnkläder är super och sedan fodrade gummistövlar från din sko har fungerar utmärkt för min tjej.

    Jag skulle rekommendera dig en helg på Gekås, jag bort 30 minuter ifrån där har de även jätte bra regnkläder, även super mycket inredning och kläder till vuxna ich barn jätte billigt. Dock köper inte vi så mycket kläder där för ”alla” här har ju dem ☺️ Men ett bra tippa till dig med många barn ☺️

stats