My Baby Dolls

Vagnar vagnar vagnar…

Jag med mina barnvagnar alltså.
Vi har 5 st barnvagnar och nu ska jag banne mig börja bli av med några av dem. Har helt enkelt inte plats med dem längre. Ganska onödigt att dom bara står där dessutom.
Jag ska spara pengar nu.

Jag funderar att eventuellt köpa mig en Donkey när jag har skramlat ihop till det 😀 Men jag vet inte. Måste gå och testköra dem igen.
Det som stör mig på just Bugaboo Donkeys är stödet där barnen håller i sig när dem sitter (står helt still i mitt huvud nu, vad heter dem??) anyways, den kan inte justeras och för mig känns det som att den sitter helt galet fel. För högt uppe?
Samma på liggdelen, den står ju rakt upp, hur i helsinki får man in sitt barn när den står mitt i vägen? Och varför behövs den på liggdelen överhuvudtaget?

Hur som helst, borde provköra en sån samtidigt som jag säljer av mina vagnar här hemma 😉
Får se vad mannen säger om den saken 😉 han är ganska trött med min vagnsnack och tillbehör hit och dit. 😀
Tjejer med sina vagnar och killar med sina bilar var det va?  😉

Vilket anser DU vara den bästa vagnen genom tiderna?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Hanna

    Heter det inte att man måste pussa ngr grodor innan man hittar prinsen….? 🙂
    Jaaa alltså innan man hittar vagnen med stort v…
    Jag har också en donkey & jag har varit nöjd el är nöjd kanske det heter…
    Dock håller jag med ngn om att den är lättrepad..men det går att skydda med chassiskydd el dekorplast…
    Aluminium är tyvärr lättrepad…och bågen behöver man inte ha..
    Jag har den bara till stora sonen så slipper man sätta fast han .. Jaa där kom jag på ett minus..selen är väldigt liten o krånglig..om man ska tex trä igenom till åkpåsen… Men Nää se kan jag inte komma på ngt mer… Helt klart en av mina favoriter genom åren som barnvagns chaufför ….

  2. Johanna

    Hej. En fundering kring ny vagn. Är du inte nöjd med emmaljunga double vikingen? Väntar andra barnet och funderar på en sånn.

  3. mamma24sju

    Ni som har barn tätt, t ex en liten, en ettåring och en tvååring eller tvillingar och en liten, hur gör man med vagn då? Trillingvagn?

  4. ellinor

    Emmaljunga city cross 🙂 när vi fick vårat andra barn köpte vi bara till en ståbräda. En fråga när började dina barn sitta i en vanlig köksstol eller har dom haft tripp trapp stolar? Känner att ja behöver lite tips på hur ja ska göra. Min äldsta på 3 sitter på en tripp trapp stol den minsta i en vanlig ikea stol med bricka. När den minsta blir två tänkte ja att han får ärva tripp trapp stolen. Då är den äldsta fyra så de borde vell funka att sätta han i en vanlig stol då?

  5. Camilla med 3 barn

    Tjabba 🙂

    Jag har 2 äldre tjejer som är 11 o 13 år i januari nu, o en liten kille på 3,3 år 🙂 Mina äldsta har bytt vagnar hur många ggr som helst när dom var små, maken fick `tuppguck` på mig, haha 😀 Det skulle vara änna olika vagnar, o maken fick fick en gång åka ca 22 mil totalt för att hämta upp begagnade vagnar (2st) som vi fick billigt, o det var 1 sittvagn o 1 syskonvagn *smile*

    I nu med vår lillherre så har det vart ligg/sitt vagnen från Emmaljungas, sen Emmaljunga Scootern med 4 fasta hjul (blå/svarta färgen) som jag har vart så kär i 🙂 , sen Brio sulkyn (men som jag INTE gillade) :p O lite blandat under 3 år 🙂

    Men jag fick TILL SLUT som jag ville när ”trånat” efter denna vagn som Wilmer nu har här hemma :p

    Nu har vi ju bara 1 vagn här ”har sålt de 3 sista vagnarna nu) så nu rullas en grå Baby Travel, 3 hjuling, som jag älskar! Stor o robust, varm o lätt körd <3

    Så joooo tack, jag vet hur det känns att vara vagn galen, jag önskar att jag kunde få köpa flera, haha, men sonen är inte så liten längre, o nå mera barn blir det inte då min förlossningen med Wilmer var svår o tuff 🙁 Så jag får nöja mig nu 🙂

    Kram !!

  6. Suzanne Walker

    Hej Satu
    Såg i en blogg att hon uppe i Särna ska sälja sin vagn. Kanske nått av intresse?
    Med vänlig hälsning
    Suzanne

  7. EmmaW

    Donkey har väl avtagbar båge eller swing-away båge precis som buffalon tror jag. Beror väl på årsodell har jag för mig också:) Själv

  8. Josefin

    Min kompis har en donkey. Bygeln på liggdelen kan användas som bär handtag om man vill bära med sig liggdelen. Suveränt här uppe i norr när bebis har somnat och det är svinkallt ute.
    Förövrigt har hon endast varit missnöjd med att sittdelarna har få lägen.
    Beemoo har ju nått liknande som donkeyn men billigare.

  9. LADY THIRTY

    Jag (vi) är väldigt nöjda med våran Donkey och vi hade en Teutonia innan dottern föddes.
    Jag tycker att bågen (?) är lätt att ta loss för att få i barnet och den gjorde det lättare att bära liggdelen.
    En annan grej jag gillar är att sittdelen även passar när en liten 6-månaders baby vill sitta tidigt 🙂 Den är ju inte så stor plus att jag tycker att den är bra formad för en liten.

    Jag önskar att vi köpt en sån här vagn redan från början till sonen och sen köpt till en till del när barn nummer två kom.

    Hoppas att du blir lika förtjust som oss ifall du köper en 🙂

    Ha en fin dag!
    /Maria

  10. 7barnsmamman

    Måste bara säga att bugaboo donkey helt klart är min bästa vagn genom tiderna ;-).
    Och jag har MÅNGA vagnar 🙂 och jag har nog provat på de flesta vägnarna på marknaden :-).
    Älskar verkligen valmöjligheten på donkeyn!
    Så smidig att göra om till duo eller mono. Och så att inte tala om shoppingväskan :-), toppen!! När man har donkeyn som mono, få plats en massa där ;-).
    Och så finns det ju en hel uppsjö med underbara tillbehör till vagnen. Verkligen älskar det 🙂
    Bumpskydden som du menar är jätte lätta att ta bort och sätta fast igen. Och dom behöver man inte ha på 😉 om man inte vill. Och speciellt inte på liggdelen! Där är väl enda fördelen att den är smidig att hålla i när man tar bort eller sätter fast liggdelen ifrån chassit. Men den måste absolut inte vara på om man inte vill den :-).
    Tycker absolut ni ska prova köra en och uppleva den sköna körglädjen i den:-). Ni har inga vänner som har en så du kan få låna den en liten stund;-)? Du kommer nog att bli ”kär” i den ;-). En toppen vagn enligt mig.

  11. Helena H

    Bästa vagnen är helt klart Brio Sitty! Helt överlägsen sulky när barnen är lite större. Tål massor, skön för den vuxna, skön för barnet, smidig, lätt men ändå stadig.
    Vi har haft Brio Promenad (liggvagn) Brio Comfort (sittvagn) Brio Duette (tvillingvagn och Brio Sittyn. 🙂 Har kvar alla utom tvillingvagnen.
    Skulle jag köpa en vagn nu så blev det en Emmaljunga. 🙂
    Ha det bäst.
    Kram från Söderhamn

  12. Therese

    Jag har en bugaboo donkey och tycker inte att den är värd sitt pris. Bygeln på liggdelen är ivägen när man tar upp/ ner bebis, suffletterna är klena och tunna, chassit blir repat på nolltid, när man fäller ihop dem bör man plocka itu den i tre delar + att chassit slår i framsidan så den blir skavd.
    Jag ska sälja min och köpa en urban jungle / Mountain buggy. Duo istället, har haft en sådan tidigare och vart helnöjd med den 🙂

  13. Madde

    Hej!
    Jag är en av dem som läser din blogg, tycker den år mysig och man blir glad av att läsa den. Själv har jag två barn, vår son som blir fyra nu i oktober och vår dotter som precis blev ett.
    Själv har jag inte donkeyn då jag inte behöver syskonvagn men tycker den är jättesnygg! Har en kompis som har den och hon är nöjd men det finns ett men! Hennes tvillingar är snart två år och har kommit på att man kan öppna ”öppna” låset för att höja och sänka styret. Så när dom är ute och går så drar någon av dem i det ena knäppet och då rör sig styret….

  14. Nina

    Vi har en Bugaboo Donkey, och det är nog den bästa vagn vi haft. Har 2 barn som åker vagn, en 5½ månaders och sen snart 2 åring.
    Byglarna är lätta att ta bort och sätta tillbaka, själv använder jag dem inte, och det är inget måste heller.
    Du bär liggdelen och sittdelen i byglarna. Om man nu känner att man behöver det.
    Är så smidigt att ha 2 vagnar i 1. För är jag iväg själv med minsta är det bara att göra om den till enkelvagn.
    Vi köpte vår vagn i Port 73, Babyproffsen och servicen där har varit jättebra. Så även om den kostar en slant är det värt varenda öre, tycker jag. Dessutom är det 3 års garanti, 1 år i från butik och 2 extra år från bugaboo om man registerar delarna på deras hemsida.

stats