My Baby Dolls

3 månader till Julafton!

… Och jag har börjat fundera på julklappar redan 😀
3 månader kvar till julafton, lika långt ifrån varandra som midsommar är från oss nu. Och det känns ju inte alls som att den var så länge sen.

Vi har bara 1 födelsedag kvar som vi ska ordna denna år. Olivia fyller 2 år 19:e december.
Nära julafton med andra ord, så man ska börja fundera på hennes födelsedags presenter också. Viktigt att skilja mellan födelsedag och julafton när man fyller så nära inpå.
Jag har några ideér som jag måste skriva upp, och så tänkte jag börja spana in och spara ihop till paket redan nu.
Vi har ju ganska många att köpa till 😉
Annars brukar vi vara ute i typ sista minuten 😀 har funkat det med, men skönt att slippa ha den stressen över sig 😀

Men nu njuter vi av nuet och den här kalla hösten som kom som ett kallt slag på käften. För visst kom det bara på en dag?
Jag gillar verkligen inte kyla. ”Det finns inga dåliga väder, bara dåliga kläder” sägs det ju. Bullshit. När regnet och blåsten piskar dig i ansiktet, vad ska man ha för kläder på sig då? Skyddsutrustning?
Jag är frysen av mig och gillar inte kyla för fem öre.
Men vi välkomnar det som komma skall, finns trots allt inget vi kan göra åt saken, förutom att klä på oss efter väder. 😉 Vi hade iaf en fantastiskt fin sommar att minnas tillbaka till när det börjar bli för kallt, mörkt och förjävligt 😉

Jag äter brunch nu och fryser fast jag bara är inne 😀

Ååh nejj!
SmileyJag har blivit en av dom som fotar vad h*n äter och lägger upp! Nooooo…. Men okey, låt gå för den här gången. Smörgåstårta från igår kväll får vara både min frukost och lunch.

Mina glada pojke 😀 (MYCKET roligare att lägga upp såna här bilder 😉

Vi hade lite av en nattdrama här i Casa de Gonzalez.
Jag satt uppe alltför länge igårkväll- kom ikapp med saker, mail och annat. Jag förbannade mig själv att det blev så sent och jag visste ju att jag skulle ångra det idag.

På natten kom Nicole och sen Vanessa till våran säng. Vi låg som packade sillar och jag har ont i nacken varje morgon.
Anyways. Nicole ramlar ner från våran säng. Bomx sa det och hon reagerar inte ens!
Jag tar upp henne och somnar om. ”Maaaammmaaaa? -Oh nej, Olivia har vaknat, klockan är ca. 4. Jag låtter henne vara, hon brukar somna om. ”KUKKELIKUU!” galer hon som en tupp. 😀 Hon ville bara säga hej när jag kom in och sen somnade hon om.
Jag håller på och somnar och jag hör en massa ljud från grabbarnas rum. Jag går in och Jonathan asgarvar i sömnen. På morgonen försökte jag fråga vad han drömde om, men det kom inte han ihåg 😀 Och sen vaknade Kevin….

Men ja, det kunde ha vart värre. Det var glada saker jag vaknade för, inte gråt, mardrömmar eller ont. 🙂

Idag måste jag gå på jakt efter nånstans jag kan skriva ut och kopiera papper. Men vart?? Booring, men det måste göras.


En bild på virvelvinden Vanessa 😀
Och så märkte jag att jag kom helt bort från min rubrik 😀
Vet ni vad jag avslöjade mig själv att göra i morse förresten?  Jag hotade med Tomten, att snart börjar dom minsann gå ut och titta om barn är snälla, så nu måste du vara snäll (när det gick i överstyr med bråk om en leksak)…. Jag skäms.Smiley
Igår började dom babbla om vad dom önskar sig från Tomten, jisses, det här kan bli en lång väntan.Smiley

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Helena H

    Nu är det ju iofs dagen efter du skrev, men biblioteket och bokhandeln kan man skriva ut o kopiera papper hos i vår lilla stad iaf. 🙂
    Brukar också lägga ut matbild ibland på fb. 🙂 Tycker det är bra med såna bilder ibland så man får lite tips om mat…men vissa överdriver ju så otroligt.
    Här har det varit minusgrader två nätter i rad, och bara 8 grader på dagen som mest. Knepigt att det kan gå från riktigt varmt till minusgrader över en natt…fast mig gör det inget iofs. 🙂 Fast undrar om jag kan be kommunen att skotta en liten slinga från mig till dom viktigaste affärer o liknande så jag kan cykla hela vintern. Hihi:)
    Ha det bäst.
    Kram från Söderhamn

  2. Ann-Sofie

    Känner igen mig i att ligga som packade sillar. Dottern kommer också varje natt och ibland kommer även sonen fast mer på morgonkvisten,då ska han ligga och gosa länge innan han somnar om. Men dom lär väl inte för alltid komma till mamma och pappas säng! 🙂

  3. Angelika

    Hej Satu! Underbar familjeblogg, du får mig att vilja ha mer barn ön jag önskat mig tidigare (velat ha sex barn sen jag var liten själv) 😉 Tycker om att du delar bilder, de säger mer än ord och ger bloggen ett värt besök, tycker dock de är skoj med matbilder med, en del av vardagen 😉

    Kramar
    Angelika

  4. Lina

    Oj, är det bara 3 månader kvar, det är ju faktiskt inte så lång tid! Snart är det första advent 🙂 Jag tycker inte heller om den här hösten som kommit nu, alldeles för kall och mörkt. Älskar dock vintern, när det är snö, för då blir allt så mycket ljusare och då Vet man att det är kallt 🙂 Nu är det så svårt att klä sig.

    Skriva ut och kopiera papper brukar man kunna göra på bibliotek, ibland för nån avgift dock.

stats