My Baby Dolls

Lite ditt och datt

Hello hello!

Igår efter skola och dagis hämtning stannade vi ute en stund så att Olivia fick leka ute lite. Nicole och Vanessa gick sen ner till grannflickan Nova och lekte där innan dom kom upp till oss alla tre för resten av dagen.
Mysigt när det blir lite mörkare tidigare vissa dagar, igår så tände jag ljus lite här och där redan vid 16.45 tiden. Mysigt tycker jag och barnen.

Jag gjorde i ordning mat och väntade in Andres. Igår var det föräldramöte i skolan i ca. 2 timmar.
Först i matsalen och sedan till egna klassrum. Bra och tänkvärt info. Dom tog också upp ”klassförälder” vilket jag funderade på lite extra hemma.
Man som klassförälder kan gå samman med föräldrar och ordna lite roligheter för barnen, så som klassfester och halloween fester t ex.
jag ställer upp på det, vore jätte skoj för barnen att ha klassfest, jag kommer ihåg när jag var liten och hade det, hur spännande det var att få äta te x popcorn och godis i klassrummet! Hur busigt som helst kändes det :-D!
Ska kolla om jag kan samla ihop nått gäng och styra upp med en klassfest 🙂

Måste iväg och handla lite saker som Nicole behöver i skolan. Inneskor till gympan utan svart sula. Ryggsäck.
Hon har ryggsäck hemma men den är nog lite för stor att bara ha i en frukt och gympaskor. :-/ Måste kolla på den lite till, haha..

Det är förresten den som hänger där på väggen bakom Olivia. 😉

Olivia har lekt med dockor och Barbies i Nicoles rum denna förmiddag. Hon har upptäckt lådan med kläderna så hon försöker klä av och på alla dockor.

I morse var det Patrik som lämnade Nicole till skolan. (Nicoles Gudfar) Så jag hade bara 3 barn kvar att lämna. Stannade ute en stund och tittade på när dem klippte bort buskar från våran baksida.
Jag skickade iväg en mail till vår bostadsrätt förening med lite klagomål och önskemål 😀 Det dröjde två dagar sen plingade dom på hos oss igår och berättade lite hur dom ska åtgärda det.
We like snabba puckar!

Jag ”klagade” på buskarna som omringar hela bänken, så sitter man där så är det som att man leker kurragömma lite i buskarna, fast man har ju en bänk där 😀 Och man kan inte se ens skymten av sitt barn därifrån. Idag var dom alltså där och klippte och rensade!
Papperskorg ska dom komma med också. Sanden i sandlådan ska bytas till våren.
Känns lite som att vi har gården som föreningen glömde. Ville bara påminna dem lite att vi finns och det har faktiskt flyttat in en massa barnfamiljen till denna länga och det finns ju inget här för barnen. Så vi skulle skriva upp en liten önskelista så ska dem se vad dom kan göra.
Bra där! Vi betalar ju ganska mycket till föreningen varje månad, så man måste ju få tillbaka också 😉

Puua har vart hos oss och härjat med barnen också.

Jag beundrar hans energi att busa och hitta på roliga leka med dem. <3 Jag är lyckligt lottad som har Puua & Mummu i våra liv. Samt även Abuelo & Abuela. VI alla är lyckligt lottade. Vilken rikedom. Mina mor och farföräldrar bodde i Finland. Alla förutom min mormor gick bort tidigt i mitt liv, eller ja, morfar gick bort när jag var runt 10 (?) så min mormor var den enda i livet och henne träffade vi bara på somrarna när vi åkte dit och till sommarstugan. Vi hade aldrig den kontakten som mina barn har med min mamma, vilket är lite tråkigt. Tänk om man hade haft sin mormor som granne. (stackars mormor då) 😀 Tänker fortfarande hur tråkigt det är att min mormor aldrig hann se mina barn. 🙁

Andres & Kejin 🙂

Haha, som vanligt när jag börjar skriva så blir det sånt här oplanerat babbel 😀
Nu ska jag iväg och hämta kaffe, känner mig inte riktigt på topp idag.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats