My Baby Dolls

Trollskogen och stranden

Hallå hej!
Hemkomna från stugan nu. Skönt att vara där men skönt att komma hem också. Blev inte riktigt som jag tänkt mig det där.
Jag hade ju packat endast sommarklänningar och så ösregnade det nästan hela tiden?!
Olivia gick ut och satte sig ner på gräset och blev blöt hela tiden. Emellanåt var det dock fint och varmt. Som igår efter lunch gick vi till stranden. Inte den smidigaste vägen- det var en stig i skogen, så ni kan tänka er… vagnen lastad med packning… Olivia i vagnen och Kevin i bärselen.. Stenar, stubb, rötter och hur svår terräng som helst emellanåt… Det finns två stränder att välja på vid stugan, den här stranden som man går till via stigen i skogen är finast tycker jag. Trollskogen kallar vi den.

Här går gänget precis vid trollbron.


Phew och äntligen kom vi från stigen till en skogsväg.

Haha, kolla på Felicias konster där i vattnet, man ser bara hennes ben 😀
Måste köpa ett par muskler till Danilo (<— armpuffar) Det var hål i hans igen! För nån vecka sen slängde jag precis ett par då det blivit ett litet hål i dem båda, och nu igen…

Kevin myser i vagnen..
Jag badade en liten stund också, fick t om med in Olivia. Danilo fick på sig en flytväst och sen hoppade han från bryggan med kusinen Felicia.
Såg ganska roligt ut när Felicia drog i Danilo mot stranden och han flöt omkring 😀

Nicole och Vanessa gjorde sandslott på stranden och hackade gaddar. 😀 Vi fikade lite och sen började molnen packas på i himlen.

Det blev mörkt helt plötsligt och medans vi gick där i skogen hörde vi åskan och fick lite bråttom tillbaka….
(syrran går innan oss…)

Precis när vi kom nära tomten så öppnade himlen sig och vi fick springa. Såklart bara för att det är bråttom så var det svårare att hitta fram nyckeln, haha… Olivia fick sova när vi kom fram, resten satt under terassen i syrrans stuga.

(Här hade Olivia precis snott min mobil och låg och pratade med Puua!?)Rätt så mysigt det där med att det regnar ändå. Olivia låg och sov, dörren stod öppen så man kunde se hur det bara öste ner. 🙂
Kevin somnade hos Danilo 😀

Nu måste jag gå, Kevin kommer inte till ro riktigt och då blir det inte mycket bloggande 😉 Det kommer mera under dagen 😀 har en massa att göra vid datorn och en massa inlägg att skriva.

Sneakpeaks som vanligt kommer att komma upp på Instagram: mybabydolls heter jag där 😉

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats