My Baby Dolls

ÄNTLIGEN !


Hurraa, hurraaa!!!
Äntligen är det klart i vårat badrum!!!!
Imorse invigde barnen det inna frrukost. Först var dom skeptiska, för det där med badandet har dom förknippat med våran gamla lägenhet, här har vi ju bara haft tillgång till duschen, vilket vi aldrig gjorde i våran gamla lägenhet. Men efter ett tag kom dom ihåg hur roligt det var, och Vanessa & Danilo ville inte ens komma upp!


Nu är både tvått maskinen och torktumlaren i bruk, behöver jag berätta vilken lättnad det är?? Ni kan ju föreställa er hur tvätthögen växer för varje dag när man bor 7 pers hemma, varav några som byter kläder stup i kvarten…


Och ÄNTLIGEN kunde vi öppna passagen till hallen som varit stängt pga av all material och maskiner och verktyg dom haft där inne.

Så här ser det ut just nu, men imorn sätter jag upp några lampor på bordet osv…
Förresten, jag tänkte ju ha mitt projekt: ”foto-vägg” på denna vägg, vad tycks? Har ju valt ut mina favvo bilder, men måste ta bort en massa, för där var det ca 8-900 bilder…
(där står ena skohyllan som orskade Vanessas blåtiror…(dom sitter garanterat fast nu!))


Vårat sovrum

Idag har vi gjort mycket. Andres & jag åkte till Kungens Kurva för att köpa julklappar. Vi hittade roliga saker för barnen på Toy´s R Us, ni ska få se vad sen på julafton
Tog en tripp till IKEA och köpte en stor blomma till badrummet och en massa ljus, och sen en snabbis till Handen…

Vilka köer det var överallt! Vi kom knappt ut från Toys´R Us parkering, irriterande när folk står och drömmer när dom ska köra!
Hemma har vi städat badrummet och hallen, Andres vart och handlade grejer som fattades, Puua fixade med lister, sen kom Diego, Shabnam och Robin på besök, och även Andres dotter Patricia och syrrans dotter Felicia.
Huset fullt med andra ord. Vi beställde pizza, vilket var länge sen sist…

Och nu på kvällen när jag lagt alla barnen har jag dammsugit och skurat golven och sen tog jag och Andres ett avslappnande bad tillsammans med tända ljus och allt  Ett mysigt avslut på denna dag.

För ca 3 minuter frågad jag Andres som ligger på soffan om han var trött, så svarade han ”Nej.” Och nu ligger han och snarkar. 3 minuter senare?? How did that happen…

Nu ska jag också lägga mig på soffan och ta ett glas Julmust och äta godis. =)
Jajuste! Det har snöat nästan hela dagen, men (!!!!) det är + grader så allt snö försvinner så fort den nuddar marken… 🙁 Blir bara en massa slask.

Ha en fortsatt trevlig helg allihopa!

P.S Bara en vecka kvar till självaste julafton!!!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats