My Baby Dolls

På Lördag!!! (5 dagar kvar!)

Hej!
Ännu en vecka har kickat igång, och denna söndag bjuder på 1:a advent! Några fler än jag som tycker att det har gått snabbt??

Vet ni vad som händer på lördag då?
VI SKA FLYTTA!
Japp, flyttlasset går på lördag, och jag är såå förväntansfull och glad!!!
På fredag är nog allting klart (tom badrummet och mellanhallen!)
På fredag ska vi dit och storstäda.

Mummu som kom hem från Finland imorse har lovat att passa barnen hela helgen (lördag och söndag) så att vi får flytta och fixa allt iordning i lugn och ro. Tack Mamma!

Nu ska jag ta ner köks och vardagsrums gardiner och tvätta dom, vi får klara oss med att det ser tomt ut här då, men vi ska ju faktiskt flytta!

Ska också ringa till comhem och vattenfall och meddela att vi ska flytta och så ska jag göra en ny hemförsäkring. Vart har ni eran försäkring? Vi hade hos Folksam förut, men så som dem hanterade vårat ”bil-ärende” (när den brann upp) så ska vi byta till Trygg Hansa.

Förresten så hade vi ännu en kass natt med Danilo. Han var vaken hur länge som helst igen. Bökade med flaskan och var inte nöjd med nånting. Till slut orkade jag inte mer och tog med mig han till vårat rum, men han bökade runt där också…. Hoppas Andres inte stördes av honom, stackarn gick upp vid 4.30 imorse…

Hur lång tid kan jag förvänta mig att det kommer att bli tuffa nätter om jag slutar med flaskan??
För med tjejerna gick det superbra ju, båda slutade helt själva. Nicole slutade ara för att hon inte gillade det i pulverform när vi tog med oss det till Tunisien, och det var aldrig nån problem, och inte med Vanessa heller.

Nä, nu ska jag ta tag i några ärenden!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats