My Baby Dolls

Aprilväder

Hej alla fina följare, hur mår ni?

Klockan börjar närma sig midnatt och jag har precis gått en runda i alla barns rum för att titta till dem.

Olivia kräktes idag när hon kom hem från skolan… 🙁 Jag hoppas verkligen att det stannar där??Vi har kalas på fredag, ja egentligen är hela helgen bokat för kalas. Start på fredag. Sååå, hoppas att ingen annan blir sjuk och så kör vi nedräkningen på 48 h??

Jag har börjat måla listerna i hallen och vardagsrummet. Skulle behöva måla om vardagsrummet men behöver en sista spark i röven för att få det gjort. Jag har ju spacklat och så men det är värsta projektet att måla. Sååå stort jobb?‍?? Men det är nåt som behövs göras, det ser förjävligt ut på vissa ställen. Önskar att nån ville göra det åt mig✌??

Idag har det snöat. Massor. Riktigt april väder… Vilket bakslag när man börjat plocka bort alla vintergrejer. Att man aldrig lär sig.

Idag ringde läkaren mig förresten. Minns ni att jag skrev att jag sökte till vårdcentralen för misstänkt UVI? (urininvägsinfektion) Jag fick antibiotika utskrivet direkt och lämnade även en urinodling. Idag ringde läkaren och sa att jag får börja en ny starkare antibiotikakur för just denna bakterien. Jeey. Imorgon ska jag försöka hinna hämta ut det. Inte det lättaste när man har sjuka barn hemma, om inte Andres har kommit hem.

Jag la en beställning på lite kläder till barnen precis. Lite sommarplagg. Jag försöker vara smart för snart måste hela betalningen in för våran resa.?? Det stressar mig, men det löser sig.

Berätta lite, vad händer i ditt liv just nu?❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Tessie - blivande fyrabarnsmamma ♡

    Åh, stackarna med magsjuka. Vi hade också det för ett tag sen, och alla tre barnen insjuknade en efter en. Vi vuxna klarade oss som tur var. Angående att hämta ut medicin på Apoteket, jag tror att man kan beställa hem det till dörren numera. Så slipper du gå iväg själv. Hoppas ni alla kryar på er ♡

  2. Jenny

    Vi bor i England och på Fredag börjar två veckors påsklov :-))) Mina två tjejer är helt slut och redo för att dra till Sverige och bara hänga med familjen. Det är mycket corona här nu så dom har olika vikarier typ varje dag och det verkar köra helt slut på dom att tappa sina vanliga rutiner. Har precis lämnat min yngsta (samma ålder som Celina) och det var tårar vid grinden. Hjälpte inte direkt ett en annan liten tjej kom fram och ville hjälpa men samtidigt sa att min lilla tjej är rätt ofta ledsen i skolan…. Hmm tack. Ahh bara två dagar till :-)))

  3. Pia

    Satu, du kan ju beställa medicin med hemleverans. De brukar vara riktigt snabba faktiskt. Hoppas att du får bli frisk nu.

stats