My Baby Dolls

Onsdag och veckan vänder

Dessa två bilder är allt jag hann ta idag. What!?

Okej, jag fick ett ryck idag. Är det bara jag som startar upp något enkelt- som att organisera EN liten låda i köket- och vips så förvandlas det till ett stort projekt och plötsligt har jag rensat och fixat alla skåp och lådor i köket och slängt 3 kassar med skräp….??

Det är helt omöjligt att bara fixa en låda/skåp. Eller hur? För man hittar alltid en massa krams som inte ska ligga där, sen ska man lämna tillbaka den grejen där den ska ligga och så hittar man en massa andra saker i det skåpet som inte heller ska vara där? Och vips så har man gjort iordning alla skåp och det känns sååå förbaskat skönt efteråt. Jag hatar verkligen oreda, när jag har gjort mina rensningar så kan jag andas igen, känner mig mindre stressad. Haha. Issues much?

Som ni märker så är jag i den fasen där vartenda vrå ska rensas och om organiseras. Det behövs när man är 12 personer i familjen. Saker och ting byter plats för att passa bäst.

Jag har länge planerat en annan stor projekt, men jag behövde bara få lite motivation och spark i baken för att genomföra det, vad det är får ni se när jag satt igång ?

Imorgon är det torsdag och min mamma fyller år. Fredag har barnen sin sista dg i skolan, sen väntas en veckas sportlov. I helgen är det fullt upp med kalas och förberedelser.

Hur mår ni idag? När har ni/barnen sportlov? Verkar vara lite olika beroende på vart i landet man bor 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Nina Wedin

    Vi bor i västerbotten och barnen har sportlov v10. Då drar vi iväg till vår stuga I fjällen i Norrbotten. Där ska vi åka slalom och skoter.

stats