My Baby Dolls

Nytt till baby Melanie

OMG.
Jag vill verkligen tacka er alla från botten av mitt hjärta för alla era fina kommentarer! Vilket stöd ni är! ♡
TACK för att ni kikar in och tar er tid att skriva till mig, jag läser allting och är så tacksam för varenda en av er!

Jag är så lycklig att vi får en liten bror efter 3 småtjejer, och barnen var så himla glada! Nu klurar vi på namn för fullt, men det är ett annat inlägg 😉

Idag sken solen när jag hämtade barnen från skolan, men det var iiiskallt! Vi stannade ute och lekte en stund medans vi väntade in resten av större syskonen eftersom dom slutade så kort efter varandra idag, jag var som en isbit. Jag fryser jämt om det inte är 20 grader ute, haha. Fler än jag?

Jag var inne och köpte lite nytt till baby Melanie. Hon växer så fort nu och det märks tydligast på byxorna, där ska det vara en storlek större än bodys nästan annars klämmer dom åt i magen 😉
Två bodys, två par byxor och en pyjamas.
Jag ÄLSKAR verkligen ribbat på kläder. Speciellt på barnkläder men också till mig själv, haha 😀
Så mjuka och sköna. (Allt från KappAhl)

Och så köpte jag denna overall till henne ♡


Hon har bara en tunn jacka, men det börjar bli för kallt nu. Hon drunknar säkert i den nu, men jag tänker att hon ska kunna ha den nu i höst och även våren sen.

Nu väntar vi på att Andres ska komma hem med pizza. Danilo har gjort en pizza slizer till honom i skolan som han fick i födelsedagspresent som vi tydligen var tvungna att testa ikväll. 🙂

Hur mår ni?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Amanda

    Grattis till lilla sonen! Två fina namn som jag tänkte kunde passa för er: Matteo och Leonel. Passar syskonen och efternamnet! Matteo är ju nästan och nosar på att ha ”tio” i sig, fast teo då.. om man har lite fantasi kanske 😉 Mattia annars kanske?

  2. Alex

    Yay! Det blev en bror! ? jag är så excited! Tusen tack för det här inlägget jag älskar sådana här ? min gudotter älskade just den där mjuka overallen förra året, den var helt super!
    Ett barnklädestips: C&A. Super fina och billiga och ändå bra kvalitet ? man måste beställa men frakten hit till Finland var bara 4 euro så har just beställt massa. Dom får in nytt typ varannan dag och allt säljer slut på några veckor så hittar man får man passa på men såå mycket fint åt speciellt bebisar ? ta hand om dig och strunta i negativa kommentarer, vi är oändligt många som stöttar dig och är glada för er?

  3. Hanna

    Först ett stort grattis till lillebror i magen ? Jag väntar spänt på vad ni kommer välja för namn ? Vilken fin overall ? Den måste jag med spana in till vår minsting och får hoppas den finns i större storlekar.

  4. Magdalena

    Tja… Vill man så kan man tolka din text som att könet inte spelar nån roll, bebisen kommer att bli älskad, bara den är frisk. Men man tycker ju att folk borde förstå att det nog inte är menat så utan att du försökte få fram att för dej är inte könet det viktigaste utan du hoppas att bebisen är frisk (vilket nog alla föräldrar önskar för sitt barn). Tråkigt då folk väljer att tolka saker till ”det värsta” istället för att välja att förstå vad som egentligen menas…

    Stort grattis till er i alla fall! Härligt med en bebis till i familjen ❤

  5. maria

    Hej
    Vilken dum kommentar du fick. ALLA föräldrar önskar ju att deras barn ska vara friska, om de inte är det så älskar man dem ju precis lika mycket ändå. Vilken konstig människa
    Bra anledning att äta pizza 😀
    Maria i Skåne

  6. Caroline

    Grattis till en lillebror i familjen! Har följt dig ett par år och är så glad för er skull! Måste bara säga hur dum var den kommentaren du fick med kritik för att du önskade att barnet var friskt?! Det är väl självklart att man önskar att ens barn är friskt och mår bra! Blir så trött på hur folk ska vända på saker, analysera sönder och kritisera? Fattar inte folk att det är samma sak om ens barn ramlar och får hjärnskakning. Självklart älskar man inte barnet mindre för det, men man hade ju önskat att barnet inte hade ramlat och slagit sig, ehh.
    Kram på er fina familj!!

  7. Emma

    Grattis med en liten pojke
    Jag har två flickor och en liten pojke<3
    Supermysigt
    Undrar om du har sparat bebiskläder till killar och sparar du Kevins gamla kläder
    Lycka till

  8. Rebecca

    Men suck att du ens måste förklara dig?! Vissa människor, så jäkla PK! ?
    Ingen ÖNSKAR väl få ett barn med t.ex downs, eller annan avvikelse, sjukdom etc?? Man vet ju att det medför t.ex. svårigheter, följdsjukdomar, lidande etc.
    Självklart önskar man att ens barn är friskt. Det har inte med värderingar att göra.

    Grattis till bebisen!
    Jag har följt din blogg sedan du fick Olivia. Vilken power-mama du är ?
    Ser fram emot att läsa om namnfunderingar ?

  9. Sara

    Ha ha klart att man önskar att sitt kommande barn är friskt, vore ju galet annars. En sjukdom handlar väl om lidande för barnet i första hand och föräldrarna i andra hand.

    Grattis till kommande sonen! Jag väntar också barn. Nr 9 för mig, son nr 5 som ska komma i januari. Lite extra kul att följa när vi ska ha barn så nära i tid ?

stats