My Baby Dolls

…..

Så lider ännu en dag mot kvällen, jag är inne och lägger Isabelle och Melanie medans resten av familjen ska börja titta på film. Dagarna flätas in på varandra och jag har inte så stor koll på vad det är för dag.? Jag börjar dock inse att snart måste vi börja vänja oss vid tidiga mornar och nya rutiner så nästa vecka börjar vi med att lägga barnen åtminstone lite tidigare så att det inte ska bli så svårt när det är på allvar.

Idag har vi inte gjort så mycket. Andres bil är på verkstan sen en vecka (!) tillbaka men förhoppningsvis får vi tillbaka den imorgonbitti för vi har planerat för en heldag på stranden.

Vi promenerade ner till sjön med grannarna idag, barnen badade och så gick vi och handlade. Har jag sagt hur mycket jag älskar att bo nära till allt??

Vi hade stranden helt för oss själva, såå skönt ?

Och så har barnen hängt med grannarna hela dan, satt på deras altan och spelade ?

Jag har påbörjat projekt rensa garderober här hemma. 1 av 11 personer klara. ?

Jag hann bara rensa Melanies kläder- omg som hon har växt! Nästan alla hennes byxor och bodys är för korta och för tighta. Jag behöver nog gå upp på vinden igen och rota igenom alla kartonger- men som sagt, det tar sin tid.

Hur mår ni? Har ni semester eller är ni tillbaka på jobb?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Niobarnsmamman

    Jag jobbar en vecka till efter den här sen blir det fyra veckor semester. Tyvärr börjar barnen i skolan en dag efter att jag får ledigt så det blir bara jag och lillan hemma. Verkligen tråkigt att det är så men det hjälps inte. Jag tror att barnen är rätt nöjda med sommarn ändå och jag får väl storstäda huset under semestern istället för lata sommardagar.

  2. Tessie - trebarnsmamma ♡

    Vilka härliga bilder!
    Det är samma här, alla tre barnen har växt som ogräs i sommar och de behöver alla nytt nu inför hösten. Lillebror som blir 7 månader på söndag är såklart den som växt mest, han är redan inne på 12-månadersstorlekar 😉

stats