My Baby Dolls

Pyjamasparty & kuddkrig

Halloj ute i stugorna!

Uppdateringen här har inte gått precis som jag velat, vi har haft hela havet stormar med våra telefoner. Vi har haft mobilbyten och med det har jag inte fått i ordning på mina appar på mobilen, och det har främst varit via mobilen som jag har bloggat på sistone. (Fast jag föredrar datorn)

Vad är nytt här sen sist då 😀

Barnen- mår bra! ??❤️Vi har många färre konflikter nu (thank god!) men fortfarande något i stort sett varenda dag- men det gäller att välja sina strider. Jag tänkte samla ihop oss på familjemöte imorgon där alla får gå igenom sina mål och drömmar inför år 2020. Alla får berätta lite vad dom skulle vilja ha/göra annorlunda, vilka mål och drömmar dom har och hur dom tycker att vi borde göra för att det ska bli bättre och lättare att undvika konflikter. ❤️

Andres- Jag är så tacksam att han har kunnat styra upp sitt jobb så att han har kunnat vara ledig iaf några dagar nu under mellandagarna.

Jag- Mår bra! Eller helt ok. Illamåendet vet ni ju redan, jag får knappt behålla i mig nånting alls, men jag är bara tacksam att bebis får i sig allt vad hon behöver.??

(Lagom till läggdags trycker jag i mig choklad, haha) Jag har nog en ischiasnerv i kläm som känns som knivhugg i vissa rörelser och jag skäms över att känna mig så handikappad? A fick massera mig ikväll och så hoppas jag att det ska kännas bättre till imorgon.

Hemmet– Vi har massor med planer på hur vi vill ha allt här hemma, men man är inte direkt rik, speciellt såhär efter jul ?

Nu är prio ett Nicole & Vanessas rum där vi håller på och bygger upp en vägg.

Eller vi och vi- rättare sagt Andres och våran granne. Nu ska det slipas och målas, sen så behöver vi köpa lister, foder och en dörr och så ska jag möblera om lite där inne innan det är klart ?.

Vi ska också riva bort en vägg i hallen så att vi får ett större kök, men jag kan visa er mer sen när det är aktuellt.

Nu när man boat in sig ordentligt så har man bättre hum på vad man ”villhöver” här hemma. Två kökslampor till fönstret.

2 golvlampor till vardagsrummet (vi har knappt nån belysning där inne) Matta till hallen och nån slags lösning på vart vi kan ha alla skorna och min och A’s jackor. Jag sålde ju den enorma garderoben vi hade i hallen och har inte kommit på någon ny lösning ännu….

Och mitt i allt detta så pajade ju vår diskmaskin så vi köpte ett diskställ som vi använder när vi diskar för hand ?

Jag är inne i en riktig boa period, vill bara fixa och dona och göra fint och mysigt överallt.

Aja, en sak i taget nu. ?

Igår var vi iväg på pyjamasparty i föreningslokalen med några grannar. Alla barn hade med sig egna kuddar och så hade vi en mysig filmkväll tillsammans. Det var nog 14-15 barn och några föräldrar ?Supermysigt för barnen för det hela avslutades med kuddkrig?? Värst var nog Bebo- hon gick verkligen all in???

Vill inte lägga upp bilden på alla barnen för jag har inte frågat föräldrarna om det är ok att lägga upp här på bloggen?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Alma

    Tänkte precis fråga var chips och ostbågeskålarna är ifrån tills jag såg att det var en uppklippt påse! Smart tänkt

stats