My Baby Dolls

Lillebror eller Lillasyster?

Hej!
Så många är nyfikna på om vi väntar en lillebror eller lillasyster till familjen, så det tänkte jag avslöja för er nu under helgen 🙂

Jag är inte den som kan hålla mig till förlossningen för att veta om det blir en pojke eller flicka, har aldrig kunnat hålla mig. Inte för att det spelar någon som helst roll för oss, bara bebis är frisk.
Jag vill fantisera, planera och skapa ett närmare band med bebis i magen och därför tog vi även nu reda på om det blir en pojke eller flicka till familjen.


Det var bara jag som fick veta det, för resten av familjen skulle detta bli en överraskning så jag och Isabelle smet iväg till Party Land och beställde en gender-reveal ballong.
För flicka så fyller dom rosa serpentiner och små rosa ballonger- för pojke fyller dom med blå serpentiner och ballonger.

Innan jag avslöjar det för er- vad tror ni att vi väntar- en lillebror eller en lillasyster? ♡♡

Jag kan ju säga såhär- min magkänsla har ALLTID fel. Haha! 😀 ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. linda

    ett stort grattis igen . en flicka till så kul ,här är vi tvärt om att det är fler pojkar ,men hoppas det ändras snart vill ju ha fler barn

  2. J

    Du kanske inte ser detta men vill ändå skriva och säga att du varit en stor inspiration för mig under en jobbig period i mitt liv. Jag hittade din blogg för fem år sedan då vi båda var gravida med våra fyraåringar. Du fick mig att drömma om en stor familj Satu och just den drömmen gjorde att jag aldrig gav upp hoppet om ännu en bebis trots tre smärtsamma missfall de senaste två åren. Idag är jag äntligen gravid igen. Du ger så mycket pepp bara genom dina bilder och texter. Fortsätt vara den fantastiska kvinnan du är. Jag önskar dig och din familj all lycka i världen!

    1. samps

      dock har hon skrivit på instagram att hon hade sånt här mående/hyperemesis med både nicole och olivia och dom är ju tjejer… 😀

  3. Mama J

    Hej finaste Satu! Helt fantastiskt och ett stort grattis till er ,jag misstänker en pojke . Vet inte om du kommer ihåg att jag drömde om dig ( även fast vi inte känner varann ) att ni skulle få en gosse med namnet Alessandro hehe kommer du ihåg det? Och han var lite mörkare än Kevin i håret. Så en pojke gissar jag på??? . Hyvää joulua ja onnelista uutta vuotta??

  4. Bodil

    Jag tror det blir en liten tjej. ?Men oavsett viktigast att allt är bra och att den lilla föds frisk!
    Kramis Bodil❤️❤️

  5. Hannah

    Det vore verkligen jättekul om du ville skriva ett inlägg hur du mått om du fokuserat på vilket kön det varit i magen, kan du nu i efterhand säga att de gånger du väntat pojkar och de gånger du väntat flickor varit liknande eller hur har din kropp reagerat om man tänker just på bebisens kön, vore väldigt spännande 🙂 just med mående, magform, cravings mm 🙂 kramar!

  6. Niobarnsmamman

    Jag har ingen riktig känsla för vad det kommer att bli. Ibland kan jag känna mig så säker och då brukar det oftast bli rätt. Nu gissar jag på en lillebror. Det ska bli spännande att få läsa sen vad det blir. Inte för att jag tycker att det har någon betydelse men det är ändå roligt att veta.

  7. Eva

    Så.himla spännande , de här gången tror jag att de blir en liten kille( egentligen vet jag inte va jag tror, men jag får gissa på en liten pojke). Hur som helst blir de ju ett efterlängtat litet barn???- kram till hela familjen ?

stats