My Baby Dolls

Jag föll dit igen.

Så himla tråkigt att vakna upp till ösregn. All snö är borta och det blåser storm ute. Nu är allt grått och blött igen. Suck.?

Igår följde Mummu med mig och mina 3 minsta till Farsta Centrum där min syster har sin salong U-Zone. Jag hade fått nog av att titta på mig själv i spegeln och kände bara att jag behöver pigga upp mig själv lite.

Jag behövde en ny kräm för mitt ansikte blir så torr såhär års, och kanske lite brynfärg osv.

Ut kom jag med volymfransar.???

Ni som följt mig vet att jag har använt volymfransar länge och har älskat det. Sen tog jag ett uppehåll för ca 7-8 månader sen, men jag har saknat det så jag föll i fransträsket igen ??.

Kände mig genast lite piggare och det bästa är att jag slipper kladda med mascara varenda morgon nu.

Jag passade på att ordna en bra tävling till er också, där ni kan välja av vinna ett nytt set volymfransar eller en presentkorg- men mer kan ni läsa om på min instagram!? ➡️ @mybabydolls

Vi promenerade till Centrum, jag tog med mig några leksaks kataloger så att barnen kunde bli klara med sina önskelistor och så gick vi förbi den gulligaste jul prydningen ever!

Hann också leka en stund på lekstället och Isabelle var helt till sig! Såå lycklig! Först tyckte Kevin att det är en bebis ställe, men sen kom han in i leken ?

Såhär glad var jag över snön igår- today- not so much.

Nähep, på presentjakt nu då!?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Åsa Larsson

    Hej. Följer din blogg. Undrar bara trivs du inte i ert nya hus, du skriver inget om det. Har bara skrivet att det är så mörkt där när ni skulle fota julgranen.

  2. StrongerLife

    Riktigt fint !!
    Jag har testat på lashlift och det tycker jag är så beroende framkallande. Du böjer upp dina egna fransar och det ger nästan effekt av lösfransar. man kan kleta på mascara om man vill men allt går så mycket snabbare, Testa nästa gång, lite billigare också. Kram

stats