My Baby Dolls

Som en virvelvind

God morgon god morgon ?

Vi (jag) har haft två hektiska dagar med massor av planering så det har inte funnits en ledig stund att sitta. Både fredag och lördag har jag inte hadt tillfölle att sitta ner och bara släppa allt förutom närmare midnatt.

I fredags gick jag och de små till vår granne för en playdate och lite snack. Denna granne har jag kommit närmast här, och jag är glad att hon finns? Det var dock alldeles för länge sen vi sågs sist, det blir väl så, alla är i sina egna ekorrhjul och vardagen den bara rullar på. Men hur mysigt som helst att ses☺️

Därifrån fick vi bråttom för vi skulle med bussen till Haninge. Lekte i parken, hämtade skolbarnen och åkte och handlade allt inför grabbarnas kalas.

Partyland för alla dekorationer och dekoration, Coop för fika och annat… det tar tid, tydligen. ?? Sen hem och blåsa upp alla ballonger, fixa och dona och så hjälpte jag Danilo och Jonathan att göra två tårtor till släktkalaset❤️?

Så två kvällar i rad har vi kommit i sängs långt efter midnatt. Tyckte att det var en bra ide att ha kalaset på en lördag istället för på en söndag, då har man en dag för vila innan vardagen rullar igång igen ?

Ska överföra och gå igenom alla bilder senare idag, då får ni se vår lördag i bilder ?.

Nu ska vi iväg på bio 🙂

Hoppas att ni får en toppen söndag, kram!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mikaela

    Hej, tack en så bra blogg. Följer dig dagligen.
    Har du något tips på lekar man kan leka på ett barnkalas?

stats