My Baby Dolls

Inbjudan till Nobellunch och drömhåret

Vilken helg!
I fredags hade barnen Nobellunch i skolan, så kul att de hittar på sånt, de flesta var väldigt finklädda och det var verkligen festlig stämning i skolan fortfarande när jag kom för att hämta barnen.

Alltså Jonathans skjorta…. jaigs. Ni anar inte hur mycket jag har bråkat med mitt strykjärn! Jag menar, hur svårt kan det vara att  få stryka sina plagg?! Neeeej, det ska vara nån super avancerad grej med sensorer som märker om du håller i strykjärnet och då blir den varm, släpper du taget så svalnar den- superbra om man skulle råka lämna den på- men nu fick jag inte ens ens upp värmen på den, INGET hände! Höll på att tappa tålamodet och kände mig så korkad som inte ens kan få upp värme för att stryka hans skjorta, inte ens A fick igång den. Note to myself- köp en enkel nästa gång. In med kontakten, värm, stryk och dra ut kontakt- voilá. Istället fick pojken gå med en skrynklig skjorta till Nobellunchen. Men det var inte hela världen. (fast ändå!)

Många av er har frågat om mitt hår som växt otroligt, som under en natt. Som att jag gick och la mig en kväll och vaknade nästa morgon med mitt drömhår. Tjockt och långt, rena magin.
Nästan så var det- men jag gick inte om la mig, jag gick till min systers salong U-Zone där hennes grymma frisör fixade mitt drömhår till mig 😉 Lite magi var det också- det kallas keratin vax.

Sen jag började färga för herrans många år sen har det slitit på mitt hår otroligt mycket. Jag tappar hår och det går lätt av och i perioder har det känts som tuggummi och allt det där.
När jag var liten och även i tonåren hade jag faktiskt blont hår. Som Olivia. Sen blev det bara mörkare och jag trivdes inte riktigt, varpå jag började färga- resten är historia kan man säga. Jag har fler gånger tänkt att jag ska låta håret växa ut, få min naturliga hårfärg eller börja med något mörkare- men mitt egna färg är ju supertrist (råttfärgat) och jag trivs nog bäst som ljushårig.
Så min syrra frågade mig om jag inte ville testa att ha i lite löshår- and yes i did.

Först- jag visste inte att mitt hår såg sådär hemskt ut som på FÖRE- bilden. Men EFTER bilden var så fin.

Nu har ni chansen att få ert drömhår ni med!
Vill ni ha längre, tjockare hår? Eller kanske klippa av håret, färga eller vad som helst- så har jag fixat en rabattkod till er!
Men min kod MYBABYDOLLS20 får ni hela 20 % rabatt när ni bokar in er hos frisören Angelina på salong U-Zone, skriv bara koden i noteringar när ni bokar så fixar dom resten 🙂
Gäller hela december ut! Kanske en bra julklapp till någon som kan tyckas unna sig det? 😉

Nu ska jag tömma min kamera på bilder, har nog tagit hundratals, jag fick ju en tidig julklapp av Jultomten i år….. 😉 Ni får se massvis imorgon!
Kram!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria

    Jag är en sån som hatar att stryka, så jag köpte mig en ”steam and go”. Funkar kanon bra. Behöver ingen strykbräda längre och det går fort.
    Tack för trevlig läsning.
    Maria

stats