My Baby Dolls

Nya fransar och 3D microblading på salong U-Zone

Måndag idag och (NEJ TISDAG!) barnen är i skolan och jag är klar med mina sysslor för nu. Skulle ni vilja att jag kör igång med någon sorts ”ett foto i timmen,” där jag berättar om mina sysslor om dagarna? Har funderat på det många gånger eftersom det är något som verkar intressera andra 🙂
Tryck på hjärtat under inlägget i såna fall, eller kommentera om ni vill/har tid 🙂

Isabelle ligger och sover nu och då passar jag på att sitta en stund framför datorn, går igenom mail och dricker mitt kaffe som jag hällde i koppen för 4 timmar sen….
Jonathan hade ont i huvudet igår, så pass att han kräktes så för säkerhetsskull fick han stanna hemma idag, han sa att det går magsjuka i skolan så jag ville utesluta det först, men han mår bra nu, det var nog bara huvudvärken. Han ville sitta och svara på One-kid-a-day inlägg nu strax men jag satte på en film så de äter frukt här bredvid mig och varvar ner ett tag. Helt perfekt tillfälle så att baby Belle får sova ordentligt också.


Celina min lilla busunge.
Hon är bokstavligen överallt.

Make-over i rummen går fram sakta men säkert. Det tar sån tid! Jag sa till Andres att jag tar Nicoles rum så tar han Vanessas, men han ville inte lämna spacklingen/slipandet till mig för att han vill att de ska bli rätt gjort… Thanks! Jag har skrapat bort skarvat och dragit loss tjocka lager av tapeter, alltid något 😉 längtar tills jag får sätta mina fingrar i rummen och inreda!
Just nu står tjejernas sängar och möbler uppe i barnens vardagsrum- det är smått kaosigt.

Igår kom jag iväg till min systers salong U-Zone i Farsta för att fixa till mina fransar igen.
Jag använder mig utav volymfransar och jag är helt fast, jag älskar dem. Jag personligen känner mig väldigt mycket piggare när jag ser piggare ut, vilket jag tycker att fransarna hjälper mig med. 🙂
Samtidigt frågade hon mig om jag vill göra 3D microblading på brynen- sagt och gjort så satte hon igång 😀 Har ni gjort det? Eller brukar ni färga/måla med kajalpenna eller kanske låta det bara vara?

Jag fick emla salva på brynen medans fransarna gjorde så det kändes inte så jättemycket när hon satte igång. Jag fick salva med mig hem för att dutta på ungefär var tredje timma nu så att det läker fint, men just nu är brynen väldigt mörka.


Tack syrran för skrattstunden och för att du gör mig fin 😀

Nu svamlade jag på, det blev lite gott och blandat, nu blir det dags för lunch innan skolbarnen ska hämtas.
Ha en toppenfin dag så hörs vi strax igen tycker jag 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sanna

    JAAAAAAAAA ????????????????????????? TILL ETT FOTO I TIMMEN + att du skriver om dina sysslor och rutiner ???????????????????

  2. Susanne

    Hej satu! Älskar din blogg? fick min första barn för 2 1/2 månad sen. Undrar hur du kan får isabella sov själv i sin säng? Har en bra dag?

stats