My Baby Dolls

BVC, vaccination och stormvindar

Idag åkte jag och Isabelle till BVC för att mäta och väga och för att få hennes första dos med vaccination mot en massa olika sjukdomar.
1 spruta i båda låren.
Först skulle lilla tösen vägas in,  hon har gått upp 600 gram på en månad, väger nu 4600 g och längden är på 57.5.
En liten tjej- men helt perfekt och hon följer sin kurva precis som hon ska.

Sen vaccinationerna. jag brukar fråga om de inte kan ge båda sprutorna samtidigt- känns bättre då så hon slipper ha ont 2 gånger tänker jag 🙁 Det gick snabbt, men hon blödde ganska mycket på ena låret! Aldrig hänt så med de andra barnen, två plåster och det rann blod ut på hennes body, så hon fick ta loss de och lägga papper som jag satt och höll i tills de hade slutat. Det slutade och baby Belle somnade och sov gott i vagnen ute i stormen.

Har det stormat hos er också?? Så himla kallt med den råa vinden som piskar en i ansiktet. Ville bara krypa in ner till Baby Belle som låg så mysigt och varmt ombonad i vagnen.
Vi mötte upp Mummu & Puua som strosade runt i Haninge C medans vi var på BVC, fikade lite innan vi promenerade hem till de i väntan på att syskonen slutade skolan.

mybabydolls (24)
Vi får se hur/om hon reagerar på vaccinet nu. ♡ Mitt lilla hjärta!

mybabydolls (23)Nu går mina ögon i kors, gick om la mig alldeles för sent för mitt eget bästa och så var resten av timmarna lite knöliga med en liten baby Belle.
Så nu ska jag stänga av här och mysa på soffan med något gott innan jag ger upp för ikväll 🙂
God natt!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Alexandra

    Hej! Hur gör ni med Babybelle och sömn? Sover hon med er eller själv? Sover hon bra? Sover de andra barnen själva? Hur delar ni nätterna med bebisen och matningar och att ta hand om ev syskon som vaknar,

stats