My Baby Dolls

Sista kvällen i vår lägenhet ….

Sista kvällen är kommen här i våran lägenhet, jag sitter på golvet och bloggar eftersom skrivbordet redan är iväg i förrådet. Bakom mig på madrasser ligger hela familjen, barnen har somnat och Andres tittar på TV.
Lägenheten är i stort sett tom, bara madrasser, städgrejer och några kartonger kvar som vi ska lasta in i bilen imorgon bitti när vi fått iväg barnen till skolan.

Först nu har vi en stund att sitta och bara ta det lugnt.
Jag har badvatten som väntar på mig men eftersom jag har alla mina bilder här på datorn och i kameran så vill jag sitta och uppdatera lite känner jag.
Vem vet när jag har tillgång till nätet och wifi nästa gång? 😉

Idag har vi hållit igång från tidig morgon till sen kväll.
Vi har packat det sista, jag har varit inne och städat och skrubbat medans Andres och några av barnen åkt och lämnat iväg saker non-stop. Puua har varit här och hjälpt till med att tömma balkongen och städat där, Mummu har städat i köksskåpen och tvättat fönster! TACK för all hjälp, love you! ♡

DSC00353DSC00352DSC00351
IMG_4247
Celina har varit på bushumör, klart att hon ska passa på när alla är ute eller upptagna med sitt. Hon hittade Nicoles mobil och satte sig i en kartong och pillade på den i smyg. tyst som en mus var hon också- och det vet ju varenda förälder att det betyder att det är något fuffens på gång….

DSC00328
DSC00350DSC00335


Barnens klädes högar ligger i hallen, redo för morgondagen, gympapåsarna är packade och läxorna ligger i väskorna.
Imorgon kommer vi att ha fullt upp och jag är så nervös och spänd vad dagen har att erbjuda.
Första mötet med mäklare och köpare sker imorgon klockan 09:00 och då kommer vi också bli hemlösa en stund innan vi går vidare till nästa möte och får nycklar till vårt hus.
Följer ni mig på instagram? @mybabydolls heter jag där och där kommer jag att uppdatera lite mer under morgondagen.

Jag är ledsen att den där tävlingen, speciellt för er med bebisar inte dök upp som planerat igår. Jag har ännu inte fått svar på några frågetecken jag hade- men så fort dom mejlat tillbaka så kör vi!
Jag har en sån till Baby 8 och den är såå fin!

Natti Natti (med en bild från igår) <3
DSC00319

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Bianca

    Wow! Älskar din blogg! Har rätt nyligen hittat in till den. Du inspirerar verkligen mig att vilja bli en ännu bättre mamma till våra fyra skatter. Jag var alltid velat ha många, många barn. Men oroar mig ofta för vad ”andra” ska tycka och tänka. Du är grym som inte låter andra påverka era val! Mycket starkt.
    Vi har haft 4 småttigar som endast överlevde halva graviditeten, så egentligen borde vi ha 8 små. Underbar tanke! ?
    Wow. Tack för en fantastisk blogg!

  2. Malin

    Men gud vad mysigt att sova sådär ihop! Och du måste få en massa beröm för att du verkar vara så organiserad, blir sjukt imponerad ♥ Ser fram emot att få följa er i kommande kapitel 😀 ♥

stats