My Baby Dolls

Möbler ut- möbler in

Phew! Jag hinner verkligen med mycket mindre än vad jag planerar att göra, eller så tar jag på mig för mycket bara.
Nu har vi äntligen fått iväg och sålt både Nicole & Vanessas sängar. 

Sån lättnad eftersom vi visste att vi måste sälja dom, tjejerna har snedtak i sina rum och dessa sängar får inte plats då. 

(De är alltså kombo loftsängar med säng, skrivbord, lådor, hyllor och garderob i ett) Båda var rätt så nya och verkligen superpraktiska och fräscha.
Jag måste erkänna att jag tycker att det är otroligt jobbigt att att ha annonser ute på t ex Blocket och olika köp och sälj sidor. 

Jag uppskattar raka puckar och raka svar, inte hålla på och mejla om en massa onödiga saker som bara tar tid och energi.

Folk kan vara så himla fräcka! Hade t ex mejlat med en herre hela dagen, kommit överrens om vilken tid han kommer osv och så har han mage att skriva- ”Men jag kommer att betala bara ”800kr” billigare än vad jag lagt ut annonsen för.

The hell you are. Vad tror folk, att det är en budgivning? Klart man kan pruta men det finns sätt att göra det på.

Vill bara att när nån svarar så svarar man med ett- Intresserad, när kan jag komma och hämta/titta? 

Inte att jag ska lösa deras ekonomiska situationer eller hur dom ska frakta, eller att jag ska vänta på svar från dom först och låta andra spekulanter gå förlorat. Först att hämta-pang bom- inga konstigheter. 

Efter många olika mejl om att jaa, jag måste nog mäta lite först (…kanske man borde ha tänkt på det främst) hittade vi rätt köpare och nu är dom alltså borta.

Ni hör ju- energi krävande! Nästan så att man föredrar att ge bort till nån bekant istället- men nu var det lite större pengar och det behövdes mer klirr i inredningskassan nu när vi måste köpa nya möbler till tjejerna bland annat. ?
Den där att-köpa-listan blir inte kortare direkt i och med att alla ska ha egna rum. ?

Andres köpte en mys soffa till barnens allrum på övervåningen häromdagen, nu vill alla barnen sova på soffan ??

Just nu är det ut med möbler, in med möbler här hemma. Men de mesta stora sakerna ska vi nog avvakta med tills vi flyttar. Onödigt att kånka in saker här när det ska flyttas ut snart ändå.
Många av er är nyfikna på flytten och jag tänkte skriva närmare om det imorgon. Såklart. I mitt huvud har jag redan berättat allt för er men insåg att jag mest babblat på om packning och rensning????

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin

    Håller verkligen med dig. Har lagt ut massor på Blocket och blir så trött på alla fräcka prutningar. Nu skulle jag däremot köpa en dubbelvagn och kollade på blocket. Hon sänkte sitt pris för att bli av med den snabbt och när vi bestämt att jag skulle komma över så sa hon att hon då behåller dryckeshållare och de två regnskydden… Då tjänade jag ändå inte något på affären eftersom jag skulle behöva köpa nya regnskydd… (dryckeshållaren brydde jag mig inte så mycket om). Blir så matt…

  2. EvaKarlsson

    Jag håller med dig till 100%- svarar man på en annons och vill köps – då prutar man innan de hela är klart ( om man nu absolut måste görs de) varför fattar inte folk att de priset man begär är precis va MSN vill ha ut???? Ja ja skönt att de löste sig för er iallafall/ många kramar till hela familjen ??☀️

  3. Minna

    Huh.Jag oxå svårt sälja saker.Tycker att såna loppis de här i Finland behövs här.Man hyr sin box och petdonalen sköter resten.Du kan fylla på under hyrtiden.Kanske funnitscsådana här förut??Men möbler går ju inte sälja så.Förstår folk som kastar allt slutligen i tippen?.Kul får höra om huset och se bilder.Är rätt så nyfiken ?.Viktigast att det blev/blir bra för er och är glad för er skull.Får dagdrömma via ditt blogg lixom???

  4. Jeanette

    Jag håller med dig! Själv flyttar jag om två veckor och försöker skänka allt jag inte får plats med, men människor är så skumma. Dyker inte upp som lovat, ber om hemkörning, klagar att grejerna inte är i nyskick. Hallå – bortskänkes… nu har jag gett upp och har bokat en firma som kommer och hämtar allt istället. Lycka till med flyttstöket!

  5. emma

    håller med, raka puckar gillar vi! 🙂
    hoppas allt löser sig med diverse nya möbler osv. men rätt kul ändå att få köpa och inreda nytt. 🙂
    lycka till med allt; packning och flytt! hoppas allt går bra! 🙂
    ska bli roligt att följa bloggen kommande tid med ny inredning osv 😉

  6. Heléna

    Jag kanske har sagt det förut men jag vill tipsa om att använda er av en flyttfirma. Vi flyttade ca 4,5 mil och betalade 3320 kr tror jag det var. Från en stor 6:a till ett hus. Det var lätt värt det för annars ska det hyras släp/lastbil, engagera massa kompisar, bära o släpa, bjuda på mat, kanske köra flera vändor. Vi körde en vända själv med blommor, lite större leksaker som var svårpackade, porslinet som jag inte orkade packa ordentligt utan jag ställde bara ner det med handdukar mellan. Jag hade kunnat betala det för bara att nån flyttat sofforna som var stora, tunga och otympliga 🙂

  7. Jenny

    Usch jag tycker inte heller om att sälja grejer. Sålde en gång ett regnskydd för 9 kr och fick ett mail tillbaka om jag kunde komma och leverera det till henne. Svarade jo visst vill du ha det inslaget också? Då sa hon att nej det behövde jag inte haha…

  8. Louise

    Var själv på IKEA idag och sa till min man att här skulle jag lätt kunna möblera ett helt nytt hus till oss.
    har ju planer att flytta här ifrån när vi väl får rätt lägenhet, Vi ska dock köpa ny soffa en bäddsoffa så vi kan flytta ut här så länge tills vi får en femma eller något större i alla fall en fyra.
    Dryga människor som ska pruta och ha sig. Tur att du fick de sålda :-).

    Ha en fortsatt bra vecka.
    Kramar från Malmö

stats