My Baby Dolls

Lördags fläta

Otroligt vad tyst det har varit här hemma. igår när jag hämtade barnen från skolan (första vändan) så frågade Nicole och Vanessa om dom kunde snällt få fråga Mummu om dom fick sova över där. Om det var OK med mig först förstås flikade dom fint in 😉 Våra barn sover aldrig borta. Två gånger har dom nog sovit borta, och då hos Mummu & Puua.
Dom var i eld och lågor när Puua & Mummu sa ja, började packa på en gång och när dom kom för att hämta tjejerna så var dom otåliga för Puua skulle ju dricka kaffe och busa lit först 😉 Dom fick med sig en stor säck med leksaker som ska vara hos dom. En hel säck är borta och det märks ingenstans? Lika fullt för det.

Nicole & Vanessa har iaf blivit ordentligt ompysslade av sina morföräldrar och när min mamma skickade bilder till mig igår på deras mys så tog mitt hjärta några extra slag. Den där värmen och kärleken bara sköljde över mig. Mina två förstfödda hos min mamma & pappa. Som när jag själv var liten. Det är speciellt och jag förstår ju vilken stor gåva detta är för dom. Tacksam.

Det var annorlunda igår utan våra två äldsta. Vi myste med gurka/morotsstavar med dipp och glass. Alla barnen somnade på soffan innan Fångarna på Fortet ens var slut, och vi fick ”egentid”. Märklig känsla när nån fattas.

glassigtglass

Imorse frågade jag om det inte var dags att komma hem nu, och fick till svar ”Inte än, vi ska ta tjejerna till Handen C.”
Nu är Andres iväg på fotbollsträning med twinsen och ska plocka upp tjejerna efter det. 🙂

Det är lördag idag vilket betyder att jag får mer tid på mig att fixa med tjejernas hår och fixa flätor och fina frisyrer 😀

kidshairdokids hairdo (25)kids hairdo (38)
Nu ska jag fixa badvatten till grabbarna bus och göra oss iordning för att handla lite. Jag skulle behöva köpa pärmar och plastfickor till barnens ”minnesprylar” 🙂

Vad gör ni? Har ni några planer för helgen?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria

    Vilken fin dress Olivia har på sig på första bilden. Var är den köpt? Läser din blogg varje dag och det är så roligt att läsa. Du gör så mycket för dina barn.☺️

  2. Elin Rydén

    Du gör så fina flätor! Kan du inte lägga ut en video om hur du gör så man kan lära sig :-). Tack på förhand. Med vänlig hälsning, Elin

  3. Nadja

    Hej Satu!
    Läser din blogg för jag inspireras av hur duktig du är med 7 barn!

    Skulle gärna önska ett inlägg från dig då jag själv har drömmen att ha stor familj. Har snart 3 små här hemma.

    Skulle gärna vilja att du skriver dina rutiner på vardagar och helger. För med barn så rullar ju allt på smidigast om man har rutinerna och har planerat.
    Alltså exempelvis när ni vaknar vad gör ni då är se blöjbyten och påklädning? Vad har du för rutiner kring det? Sen kanske ni äter frukost… hur gör ni då? Osv.

    Sen har jag även en annan fråga … har en snart 3 åring här hemma som helt plötsligt börjat skrika för minstalilla och säger ”du elak” och slänger sig tillochmed på golvet ibland… har du varit med om de med dina barn? Hur reagerar du? Vad är de bästa att göra så de inte blir en vana tillslut… sen säger vi inte nej till allt men jag menar allt kan inte barnet få som hen vill..

    Så tacksam om du gör ett inlägg om dina rutiner och tips.

stats