My Baby Dolls

Instagram Live

Dags för listan igen!
Något mer man kan lägga till? Har ni tips så hojta gärna till! 😉

Bästa-
Solen!
Hela köket badade av solljus idag och Celina tyckte att det var jätte jobbigt! Inte så ofta man sett den nuförtiden 😉
Var det också råkallt hos er igår? Alltså riktigt råvind när jag hämtade barnen, och så har vi fått lite snö också. Men solen ger mig lyckokänslor.

Sämsta-
Att bråka med sina barn. Alltså. Jag hoppas att den här kaxigheten försvinner snart för vi har konflikter varje dag med en viss dam här hemma. Hur jag än försöker undvika det så kommer det som ett slag i käften. Så otroligt energi krävande.

Dagens roligaste-
Idag har jag tagit tag i småtjejernas rum och börjat möblera om.
Fick avbryta eftersom Celina skulle lägga sig, men sen ska jag fortsätta rensa och organisera!
Dom har så mycket prylar och saker som dom aldrig leker med och det bara kryper i mig när jag går in i rummet och tänker på alla saker som inte gör annat än att ta plats!
Så nu kör vi en rensning! Ordentlig.
Alla bebissaker ska plockas bort, Celina är en stor tjej nu. Typ. haha. Men ni vet, skallror och… ja… bebis leksaker.
Medans jag städar, rensar och organiserar så passar jag på att flytta på möbler och känna efter. Alltid lika kul tycker jag!
Några fler här som har dille på att möblera om och fixa?

Dagens förvirring-
OK. jag har då tagit ner a l l t från minnesskåpet och lagt på min säng. Och som vanligt blir alla mina projekt stora, för jag är lite av en perfektionist och allt ska vara i ordning. Så tänk er alla saker, papper och allt annat som är speciella som jag sparat till barnen, allt detta ligger nu huller om buller i mitt rum eftersom jag kom på idén att ha en pärm till varje barn, med plastfickor där jag lägger deras teckningar och annat i datum ordning. Och en låda där dom har sina speciella saker. Shoot me.
Och då har jag varken pärm eller plastfickor. Eller lådor. Det där med att göra en vanlig städning till ett stort projekt, hey me.

Ser fram emot-
Massor! Den närmaste veckan är det ännu ett event och så har jag mammografi på fredag och jag vill bara ha den avklarad. Vill fira alla hjärtans dag och annat skoj som är på väg.

Jag borde inte-
Äta godsaker på kvällarna. men likt förbaskat kommer det där suget och jag hör allt gott ropa på mig i skåpen… Är ju så mysigt att äta något gott på kvällen när barnen har lagt sig och man ligger på soffan framför en film/serie.
Men jag borde inte.

Jag borde-
Vara ute i god tid att kolla efter vårjackor till barnen. Har ni några tips?

Bra-
Danilo var hos tandläkaren häromdagen- och allt såg bra ut! Jag tycker att det ser ut som att han har ett hål, men tydligen är det inget.

Dagens sötaste-
Hur mycket Celina faktiskt pratar! Hon häpnar mig varje dag, men nu kan man faktiskt prata med henne och hon svarar med flera ord! My little baby girl…. Idag har hon hämtat en pytte pytteliten bit av toapapper och räckte den till mig och sa ”Mamma, mocos” (Mocos på spanska är snor) Min lilla snuviga tjej.

Nya:
Instagram live!
Jag är lite sen med det ”nya” som kommit på instagram, men nu kan man dela en livevideo för att ta kontakt med dina följare i realtid. När en livevideo är slut syns den inte längre på Instagram. Jag testade dett häromdagen och filmande när Celinablev tagen på bar järning med syrrans smink och det var jätte kul! Jätte läskigt först för jag visste ju inte hur det skulle funka. Men man börjar filma och den blir liksom direktsänd. Man kan avbryta videon när som helst och då finns den inte längre kvar att se. Så det händer verkligen just där och då.
Precis när jag skulle stänga av min video så såg jag att folk kunde skriva kommentar där vilket var kul. Kanske man kunde ha nån frågestund eller något nån gång på live? Skulle ni kika in då?
Jag heter @mybabydolls på insta om ni vill följa 😉

Kramar och glöm inte- Du är unik och värdefull, det finns ingen som du! Ta hand om dig ♡

//Trötta mamman Satu och en liten sisupåse
tired mama

Idag hämtade mina föräldrar barnen från föris och skolan. Barnen hade tydligen hintat lite och sagt till Mummu att dom kommer inte riktigt ihåg var eller hur dom ens bor… Haha 😀 Hon fattade vinken och där är dom nu för lite egentid med Mummu & Puua.

Jag och dom små röjer här hemma i Celina & Olivias rum- Så tomt utan järngänget så jag vet inte riktigt vad jag ska göra 😀

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda

    Polarn och Pyret har fått in superfina skaljackor och fleece i härliga färger! Kolla in deras hemsida:)! Ha en fin dag och vi hoppas på mer sooooool!! Underbart !

  2. Jenny

    Jaaa jag e precis som du… ? Dille på att möblera om och organisera.. man får liksom en kick av det..ha ha ! Har aldrig komenterat , men läst din blogg i många år !! vi är så lika ! Älskar Inredning fixa städa dona osv. Alltid så kul att gå in och läsa om allt du/ ni hittar på ! Kram Jenny / 4 barn

  3. nette

    Ja det med samla allt och ha funderingar att ordna allt – och sen hamnar allt i olika kartonger – det känner jag ocksa – fast vi bara har fem barn….
    Och jag skulle gilla om du sänder live ur familjen – och att du meddelar det framat sa att man är pa plats när det är dags!!! Det vore roligt!
    Ha en bra kväll, och ät ett äpple eller en morot!!! Haha

  4. Hanna

    Jag skulle bara städa Idas rum och det slutade med att jag fixade färdigt hennes dockskåp, byggde ihop några av hennes legofigurer och sorterade lådorna. Känner igen det där med att ett litet projekt blir stort. 🙂

stats