My Baby Dolls

När promenaden tar dubbel så lång tid…

Onsdag idag och veckan vänder. 8 dagar kvar av väckarklockan, sedan tar vi ett välbehövligt höstlov.
Det tog en evighet att promenera från skolan och till föris idag. Anledningen?
Hon.

Celina Gonzalez (9)
Helt plötsligt från ingenstans har hon beslutat sig för att tycka att det är as tråkigt att sitta i vagnen. Så vad gör hon? ”POIS!” ropade hon (=betyder ”bort” på finska) och sparkar av sig skorna och slänger iväg mössan.
Så hon brukar få promenera mot föris från skolan och idag tog det som sagt tredubbelt lång tid att komma fram.
Det har regnat på natten så det fanns pölar kvar lite här och där. Klart att Celina hittar dom. Vad är det med barn som dras till vattenpölar, speciellt utan gummistövlarna på?
Hon ska också ha mina nycklar när hon är på promenad. En stor tjej det där vet ni. Idag släpade hon mina nycklar med bandet i varenda vattenpöl tills jag tog bort dom. Vilket liv på henne. Slängde sin mössa i pölen och stampade på den som en fin avslutning. När jag sa åt henne så blev hon sur och ställde sig i pölen. Jag tog upp henne och bärde henne en bit, släppte ner henne och då går den här lilla sisu-påsen de 10 metrarna tillbaka till pölen och står där med en oskyldig min.

Celina Gonzalez (7)Celina Gonzalez (3)
Celina Gonzalez (2)Celina Gonzalez (4)

En sån busunge den där lilla Chulina. 🙂

Idag har vi lekt hemma. Jag glömde låsa dörrarna till storasystrarna och såklart var dom små där på en gång. vet inte ens när Celina hunnit måla sig själv på benen med Vanessas tuschpenna.

DSC00965
Jag älskar hur hon kan bara gå rakt igenom dörren utan att slå i huvudet 😀 Shortie.
DSC00995DSC00981DSC01005

Ni glömmer väl inte min BLOPPIS?
2 par vinterskor och 3 st overaller finns kvar, kika in HÄR!


Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Louise

    Hej Satu! Jag har följt din blogg jätte länge, och jag är verkligen HELT FAST!!! Du skriver så fruktansvärt bra & äkta, och du ger SÅ SJUKT MYCKET INSPIRATION!!!! <3 <3 <3 Att du ser ut som en modell på det, gör ju inte boggen sämre direkt! 😉 Hihi. Dock skulle du ge ÄNNU MER inspiration, och uppskattas ÄNNU MERA (i alla fall utav mig, men säkert av många många fler, hihi), om du skrev lite mer DETALJERAT vad du gör på dagarna! 😀 😀 😀 Jag är nämligen själv hemma-mamma, har 3 barn (2 av dem går dock i skolan på vardagarna), och enligt mig är det ett stort projekt att bara sätta igång en diskmaskin ibland!! Dammsuga måste jag göra när pappan i huset är hemma och passar barnen medans. Dammsuger typ 1 gång VARANNAN VECKA för HINNER/orkar inte oftare med 3 barn att ta hand om också!!! Också kollar man in på din blogg, och ser hur jävla fint du har!!! Har du städhjälp? Eller HUR ORKAR DU?! 😀 😀 😀 Hade uppskattat så sjukt mycket om du typ skrev – idag har jag skrubbat hela toaletten tex. För det gör att man själv blir inspirerad och puschad till att TA TAG I SAKER!!! Då blir det liksom, oj, jag kanske också borde ta dendär jädrans toan, för den är faktiskt rätt äcklig just nu :/ Haha, Kanske låter heelt sjukt i dina öron! Men saken är den att man annars inte förstår hur mycket du verkligen gör… Alltså man tror att ni måste ju ha städhjälp för ingen super-mamma i världen orkar ju hålla sådär fint jämt?! Liksom själv kommer jag inte ens ihåg sist jag skrubbade toan?! Haha. Det är saker ÖVER ALLT, men jag hittar inte energi!! Snälla, skriv mer om din pedanta sida i bloggen, för det ger SÅ FRUKTANSVÄRT MYCKET PEPP, INSPIRATION & ENERGI!!!! <3 <3 <3 Oj, ber om ursäkt för lång & rörig kommentar, hihi 😀 😀 😀 STOR kram från en trogen läsare! 😀 <3

  2. MammaLinda

    Alltså just i den där stunden kan man ju blir så trött på superbestämda och envisa barn, men när kvällen kommer eller en stund senare så är allt förlåtet och man liksom älskar det där jobbiga beteendet ändå. Det är ju oerhört charmigt med egenheter 🙂 Jag har själv en väldigt bestämd herre här. Jobbigt och charmigt på samma gång!
    Kram
    http://blogg.loppi.se/mammalinda/

  3. pernilla

    haha som jag skrattar åt lilla busen Celina=) skönt att läsa om…hihi…inte bara mina barn som är busungar! men du dom där runda fina ramarna på väggen vill jag ha till barnens rum…men hittar dom inte på jollyroom längre? visst var det där du hitta dom!
    kram

stats