My Baby Dolls

STOOOORA nyheter ☆

Jag utlovade en stooor nyhet till er igår, men jag drabbades av magsjuka på allt det här. Alltså räcker det inte nu? Jag har legat helt däckat i snart 2 veckor och får inte upp energin eller orken på något vis alls, och så får jag magsjukan på det också. Tack.

Men till den stora nyheten då- Celina har tagit sina första steg!

På riktigt!
På Danilo & Jonathans kalas där på kvällen så satt jag och min mamma mitt emot varandra på golvet och försökte få Celina att komma till oss. Tror ni inte att hon GICK!
Jag höll i henne och hon gick kanske 6 steg till sin Mummu, bara sådär!
Smiley

Vi blev så glada och chockade, jag jublade och sprang och sa det till alla som skulle vara intresserade 😉 Farbror Oscar kom och skulle filma, men hans batterier dog precis under ett klipp.
Min lilla bebis har alltså tagit sina allra första steg- det är stort!

DSC00524
Några bilder på det hann jag förstås inte heller ta för min kamera var på villovägar. Jag ska försöka filma det och visa er på instagram ♡

♡ Liten blir stor. ♡

DSC00291 DSC00285 DSC00282

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. MammaLinda

    Åh så härligt och mysigt! Jag älskar de första stegen! De är helt underbara! Visst är det lite så att man njuter mer och mer av varje litet framsteg när man har fler barn?! Med första barnet var jag så ivrig och såg framåt till nästa utveckling och såg inte på samma sätt det fantastiska här och nu 🙂

    Krya på dig nu!
    Kram

    http://blogg.loppi.se/mammalinda/

stats