My Baby Dolls

Söndag morgon

Igår somnade Olivia, Celina och Kevin rätt så tidigt så jag satte på en film till de 4 stora i Nicole och Vanessas rum medans jag och A tittade på film i vardagsrummet. 

En efter en somnade barnen, och även Andres, så där satt jag själv i mörkret och tittade på skräckfilm (!) Usch, såklart drömde jag mardrömmar. Vilken mes jag är 😀

  

Baby C fick också smaka på kvällens mys, en lite nyttigare alternativ då vi alla skippade lördagsgodiset och körde på gurk och morotsstavar med dipp istället.

 
Idag dukade jag fram en bättre frukost. Vi äter sällan frukost tillsammans och sällan ser det ut såhär, tyvärr. Men vi skaförsökafå till det på helgerna ändå, för visst är det en mysig start på dagen.

 

Dagens planer: Åka till Bauhaus, hämta ut paket och klippa Jonathan och Danilos hår. Och idag är läxläsnings dagen också.

Ha en härlig söndag allihopa.

Har ni fått nån snö än?

  

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Annika

    Här i Borgå,Finland snöade det igår och lite snö finns det kvar på marken men önskar det fanns mer. Tider som denna önskar jag att jag bodde uppåt i landet där det finns massor med snö,här är det bara regn och grått.

    Fint med lyxfrukost,blir lite hotellkänsla över det,och är själv ett stort fan av hotellfrukostar.

  2. maria

    Här i Skåne har det kommit nästan en halv meter snö, men det är tung, våt blötsnö. Var väldans tungt att plumsa ut med hundarna idag
    Ha en fin söndag
    Maria i Skåne

stats