My Baby Dolls

♡ Lundmyr of Sweden ♡

Ett av mina favoritmärken när det gäller barnkläder är Lundmyr of Sweden.
Jag älskar deras plagg, älskar att det står gullunge, Älskling, sötnos osv på deras kläder och printen med hjärtat är ju såå söta.

Nu hittade jag lite nytt. ♡

DSC00018 (4)DSC00019
Stjärnor. Do i need to say more?
Jag tycker om ideén med ”i will grow with you”. å deras bodys finns extra knappra på genen som man kan knäppa upp mer när barnet växer. på dessa plagg kan man vika ut ärmar och benslut för att få dem längre. Plagg som håller längre, men andra ord.
DSC00021 (3)
Älskling står på rumpan, perfekt för min lilla älsklings Celina 🙂

lundmyr.com
Denna tröja blev det också.

DSC00022 (2)DSC00023

Ni hittar Lundmyrs stora utbud på deras hemsida, där finner ni också alla deras återförsäljare. Kika in!
http://lundmyr.com

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. LUNDMYR of Sweden

    Hej Satu, vilken fin familj du har! och vad roligt att du gillade Älsklingsplaggen!!

    Till Nicole som undrar om hur plaggen ska tvättas. Du har helt rätt att röd är en knepig färg som ofta blöder. LUNDMYR of Swedens plagg är testtvättade och de ska inte fälla. Det är viktigt att man följer tvättråden som följer med plaggen. I motsats vad man i bland tror att man inte kan misslyckas om man väljer en lägre tvätt temperatur så kan det faktiskt hända att plagg blöder lättare om plaggen tvättas i för låg temperatur än vad tvättrådet föreskriver varför det är viktigt att alltid följa tvättråden som följer med plagget. <3

  2. Annika

    Jag har alltid tyckt om Lundmyrs kläder och alla mina syskonbarn har fått ett plagg av mig i present,såg att de finns med finsk text nu också men själv tycker jag bättre om de svenska. One piecen med stjärnorna är fin med stjärnorna och det är bra att färgerna är unisex.

  3. Nicole

    Hej! Du får gärna ge tips på hur du tvättar babykläder utan att få missfärgningar? Idag tvättade jag upp mörka babykläder (blått, grått och grönt) men eftersom det finns många klädesplagg som har flera färger i sig med ljusare nyans eller lite vitt i sig också lyckades jag få missfärgningar på en del kläder 🙁 Hur gör du med plagg som har flera färger och har du något tips om det finns något att göra i efterhand för att få bort missfärgningar? Känns inte miljövänligt eller ekonomiskt att behöva tvätta massa minikläder separat för att undvika missfärgningar så det är inget alternativ. Skulle uppskatta om du som har mycket erfarenhet inom området kan dela med dig lite tips innan jag vågar tvätta upp nästa klädomgång, med den mest riskabla färgen röd som även de har vita inslag på vissa kläder :/

stats