My Baby Dolls

Outside

Höstlek (6)
Vi körde på mer utelek igår efter hämtning, barnen önskade sig gå till denna lekpark så vi passade på när vädret var så fint.
Hösten är faktiskt helt fantastisk. Vackra färgen och krispiga löv som faller. Tända ljus hemma när regnet öser ner…. Hela tiden spökar kylan och vintern bakom hörnet dock så det gäller att njuta av nuet.

Höstlek (2)Höstlek (9)Höstlek (55)Höstlek (33)
Jag ska ta mig ut nån dag och fota fina höstbilder tänkte jag.
Höstlek (50)
Little bynny 🙂
Höstlek (58)
Älskling ♡

älskHöstlek (30)

Allt här hemma med inredningen går sakta nu. Saker måste upp på väggen, sen är vi klara. Men vill inte bjuda på bilder innan det är klart, för nu ligger allt som ska upp på väggen på byråerna och väskor på golvet. Jag gör mycket och med lite sisu så brukar jag kunna fixa det mesta- men att borra i betongväggar har jag aldrig provat förut och jag vågar inte prova utan hjälp för första gången heller. Jag borrar väl upp hela väggarna här då. Allt mitt jobb med spackla, slipa och måla skulle vara förgäves, så jag överlåter den jobben åt någon annan. Tills dess planerar jag vart allt ska hänga. 😉
Nicoles byrå står fortfarande mitt i deras rum. Alltså bokstavligen.
Den borde stå i vårt rum så vi får in TV:n, men just nu tar Celinas säng upp all den platsen. Jag försöker mig på en chansning senare idag, hoppas att min ide funkar!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats