My Baby Dolls

Hej Jenny!

Nu tänkte jag komma med ett bloggtips såhär på morgonkvisten 🙂
Jenny undrade om vi kunde köra med ett gästinlägg hos varandra och ja! Absolut, så roligt!

Här har ni Jenny!

JENNYS

Hej alla Satus bloggläsare!

Idag har jag och Satu bloggat på varandras bloggar, så klicka er in hos mig (LÄNK) för att se hennes inlägg.

Vem är jag?
Jenny heter jag, är snart 29 år, gift med min man Andrew sedan snart 6 år tillbaka och bosatt i Nashville, Tennessee i USA.Vi har barnen August 3.5 år och Astrid 1 år. Även hunden Mally som är en Mini Golden.

Jag är en såkallad “hemma-mamma” och trivs väldigt bra med det. Dock jobbar jag hemifrån för Polarn O. Pyret USA med PR.Jag är även toppbloggare på Loppi.se.

I bloggen skriver jag från hjärtat. Jag skriver om allt mellan himmel och jord. Om jobbiga känslor, glädje och om hur livet faktiskt är med två barn. Det smyger sig även in matlagning, usa-inlägg, yoga och eko.

I natt ska vi bila ner till Florida på semester och det ser vi SÅÅÅ mycket fram emot.

Det är inte ofta vi kan semestra som familj då min man är väldigt upptagen med jobb, så när ni läser detta sitter vi mest troligt i bilen och är påväg.

Om ni är nyfikna på mig och vårt liv här i Nashville så är ni varmt välkomna att kika in på bloggen.Och jag får inte glömma berätta! I dag kommer jag även lansera en PODD med min bloggkollega Elisabeth Lindroth, så den får ni hemskt gärna lyssna på. Tjoho!

Må gott ♡// Jenny
JENNYS2

Ni hittar Jennys blogg HÄR!

Ni som känner mig kanske vet att jag också skulle vilja bo i USA med familjen. Klimatet, människorna sägs vara underbara, jag kan språket osv…. 😉 Vi har ju pratat om att flytta till Spanien, men vi kommer liksom inte till skott med den saken.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Hanna

    Flytta till Spanien??? Men hur blir det??? Du som umgås så mycket med dina föräldrar. Eller de kanske kan tänka sig att flytta de med. Kram

stats