My Baby Dolls

Inför förskole/skol start + Tävling!

Nu börjar det närma sig.
Nästa onsdag börjar Vanessas inskolning i förskoleklass. 5 dagar kvar av ledighet. Vi har plöjt av ca 13 veckors sommarlov.
Och snart är det slut…?

Måndagen efter det startar skolorna, Nicole blir etta gluttare och twinsen kör igång med sin sista år på dagis. (sorry, förskolan)
Och sedan börjar Olivias inskolning på förskolan också. Hon pratade om det häromdagen och när jag sa att vi vinkar glatt hejdå sen och så kommer jag och hämtar efter ett tag, då blev det inte lika kul. ”Nej jag vill inte gå till dagis.” ”Varför?” -frågade jag.
”Åh nej jag ånkar inte.” (=orkar) 😀 Nu har vi pratat mera och hon vill gå. Vi får se hur detta går då 😉

Nu har suttit och skrivit en lista på vad som behöver inhandlas, undrar om jag har glömt något…?

förskolelista
Hmm…?

Namnlappar beställde jag från namnlappar.se häromdagen så det kan jag bocka av listan- jag måste säga att dom har väldigt snabba leveranser!
Dessa är strykfria namnlappar som ska sitta på allt och outslitligt tryck.
Nicole, Vanessa och Olivia fick egna.
namnlappar
Och twinsen fick dela. Jag försökte styra upp med något annat tema för dem, men när dom såg Spindelmannen var det kört. Klart dom skulle få det.
IMG_8225
Jag sätter ett J eller D på lappen med en märkespenna, blir nog bra.

IMG_8229

Jag styrde upp med en tävling åt er så ni har nu chansen att vinna egna namnlappar till era barn!
Tävlingsreglerna är enkla, skriv bara här nedan att ni vill vara med och tävla så drar jag en vinnare på söndag klockan 22:00, vad sägs om det?

Kika in på filur namnlappar så ser ni allt fint dom har där! 😉 (Disney lapparna ingår ej i tävlingen)

Jahop, jag får väl börja bocka av listan lite när jag kan. 🙂
Har jag kanske glömt något från listan? Regnkläder + gummistövlar har dom redan, visserligen lite små men det borde funka i några månader till, sen har dom ju fodrade regnställen också till hösten. Pyjamas behöver alla 7 barnen.

Kevin och Celinas garderober behöver också påfyllning.
Kevin behöver tröjor, strumpor, och pyjamas, regnkläder och gummistövlar. Celina behöver strumpor, byxor och bodys. Jag måste leta fram kläderna i storlek 62 snart från källaren.

Glöm nu inte vara med och tävla! ★ Lycka till! ★

DSC00131DSC00133Kejin

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ingrid

    Jag är jättegärna med och tävlar. Vi har gjort en extremttight budget för den här månaden (eller egentligen för hela hösten) för att kunna vara föräldralediga (med lägsta föräldrapeng). Vi glömde att lägga in namnlappar i den här månadens budget (och hade ärligt talat inte haft råd att få in det), så det här vore ett perfekt sätt att ändå få namnlappar till förskole- och skolstarten av de stora barnen.

  2. Jenny

    Hade verkligen passat nu lagom till förskole- och skolstart! Har länge tänkt testa dem men det har aldrig blivit av.

  3. Sophia

    Jag vill gärna vara med och tävla 🙂

    Har en son (4år) samt en dotter (8år). Det har varit en tuff sommar för dem. Jag blev precis ensamstående i en ny stad = nytt dagis/skola för dem. Skulle passa fint med lapparna 🙂

  4. Sona

    Jaaa!! Jag vill också vara med och tävla 🙂 !! Första gången jag läser om sådana namnlappar och tycker att låter hur bra som helst och dom verkligen fungerar som dom ska.

  5. Marlene

    Åh! Jag vill absolut vara med och tävla!! Jag har 3 barn, en son som börjar ettan nu i höst, en dotter på 4 år och en son på nyfyllda 2 år. Jag är SÄMST på att märka upp barnens kläder. Vet inte varför då jag är så himla ordningsam i övrigt? 😛 Har aldrig testat namnlappar utan brukar bara skriva med en penna. Men det här ser ju supersmidigt ut!! 😀

  6. Helena i Uppsala

    Jag vill absolut vara med. Mitt barn är min dementa mamma, 87. Kläder, lakan och handdukar vandrar mellan rummen på demensboendet. Hon tror faktiskt att jag är hennes mamma!

  7. Linda tvillingmamma

    Hej!
    Jag vill också vara med och tävla. Mina tvillingflickor på 20 månader börjar snart förskolan så det hade varit perfekt att vinna! Håller tummar och tår 🙂

  8. Alexandra

    Hej,

    Tack för en bra blogg!

    Jag har tidigare bara haft sådana som man stryker på vilket har lett till en del förstörda kläder.

    Har en tjej född 2009, en pojke född 2014 och nu en (oplanerad) bf december.

    Med tanke på att dottern börjar förskoleklass nu i höst står namnlappar på listan.

  9. Lisa Åhgren

    Jag vill vara med i tävlingen! Har tre barn och en fjärde på jäsning 🙂 hälsningar från Lisa i Tullinge.

  10. Felicia

    Åh, tanken på dagisstarten som sker i november för vår minsting ger mig magsmärta. Jag önskar så att frun kunde vara hemma mycket längre, gärna i flera år men än har vi inte vunnit på triss så jag hoppas på tur i din tävling. Namnlappar är en viktig sak att införskaffa för att de små kläderna inte ska försvinna.

    Jag är mer än gärna med och tävlar!

  11. Susanne

    Hej
    Det vore kanon att slippa märka kläderna med penna som alltid är så svår att få på på tex strumpor eller annat ojämt material.
    Jag vill gärna vara med och tävla.
    Soliga hälsningar Susanne

  12. Anna

    Åh jag vill vara med att tävla. Älskar filur namnlappar och verkligen passande nu till hösten och förskolan. Är själv förskolelärare så jag vet hur mycket det underlättar med märkta kläder, och speciellt om man har namnlappar!!

  13. Li - fembarnsmamma

    Jag är med och tävlar! Har 5 barn. (2 stora och 3 små) De två yngsta har inskolning till föris (förskolan) nu i augusti! Och så har vi även en blivande etta gluttare! 😉 Skulle vara perfekt med namnlapparna! 🙂

  14. Ann-Sofi

    Är gärna med och tävlar. Har en etta gluttare, en som börjar 5-års verksamhet och en som går på förskola. Håller tummatna och tack för en härlig blogg.

  15. Anna H

    Åh jag vill gärna vara med och tävla!
    Mina barn har behövt ha med sig vatten mugg till skolan, jag köpte kåsor på dollarstore som funkade perfekt!

  16. becka

    Jag behöver till båda mina tjejer! Den ena börjar skolan och andra börjar dagis. Så är självklart med och tävlar. 🙂

  17. Louise

    Min dotter har precis börjat på nytt dagis (ja jag säger fortfarande dagis trots att jag är halvt klar som förskollärare) och nästa år går hon över till förskoleklass, min yngste börjar fyran och äldste i sexan och eftersom folk inte kan hålla reda på mitt och ditt så skulle detta vara en bra lösning. Count me in.

    Ha en bra helg

    P.s Jag tycker inte man ska skämmas över att säga dagis, det hette dagis när jag växte upp och 6 års hette förskola eller rättare sagt förskoleklass hette det. Jag gick på förskola året innan jag började i första klass. Och jag säger dagis när jag pratar med förskollärare och mina kompisar som också pluggar till förskollärare. Heter egentligen förskolepedagog om man ska vara petig men vem bryr sig jag säger ”fröken” när jag pratar och blir kallad för fröken när jag jobbar :-).D.S

  18. Natalia

    Hej! Jag är jätte gärna med och tävlar! Har tvillingflickor som börjar inskolning om ca tre veckor och då vore det toppen med dessa namnlappar!

  19. Malin

    Jag vill gärna vara med och tävla! Min lilla skolas in i slutet på augusti så det hade varit perfekt med lite nya namnlappar! 🙂

  20. Josefin

    Min älskade lilla plutt börjar förslag snart..han är nästan på dagen lika gammal som din Kevin:).. Men iaf, hade vart underbart att vinna!.. Så jag är med och tävlar:)

  21. Malin

    Älskar dom namnlapparna har tre barn och nu efter sommaren så skulle såklart nya behövas. Så vill självklart vara med i tävlingen.

  22. 5-barnsmammamaria

    Åh så bra och sååå fina som man kan snickra ihop själv!
    Så, självklart vill jag vara med och tävla om dom praktiska och ”snabba att sätta på” namnlapparna:-)
    Kram, kram:)

  23. Jossan

    Är gärna med och tävlar. Skulle vara perfekt nu mitt i vår flytt till hus samtidigt som man ska tänka på förskolestarten.

  24. Helena.B

    Jag är väldigt gärna med och tävlar.
    Min stora lilla tjej börjar f-klass nu om en vecka och det vore toppen att kunna märka hennes kläder. Dom har förvisso egna hyllor, men när f-klassen är slut för dagen så kommer alla fritids barn och då ska hyllorna delas med dom.
    Därför vore det toppen att vinna dessa fina namnlappar så minskar risken att hennes kläder kommer bort.

    Håller tummarna. Mvh Helena

  25. Lina

    Åh vilken underbar tävling!! Jag vill supergärna vara med och hoppas vinna namnlappar till min tvååring Leo 😀

  26. Ulrika Granqvist

    Fina namnlappar är precis vad jag skulle behöva till mina tre små skatter nu när dom börjar förskolan efter sommarlovet ☀️ Mvh Ulrika

  27. 6 barnsmamman

    Jag är med.! Har 2 grabbar som börjar på förskolan om 2 veckor och namnlappar från filur skulle vara kanon att ha då..

  28. E

    Hej Satu, jag skulle jättegärna vilja vinna namnlapparna åt mina tre barn.
    Det har försvunnit/blandats ihop flera saker på förskola/skola då de flesta verkar handla kläder på samma ställen och har likadana… 🙂

  29. michaela

    Jag vill vara med och tävla. Gör allt för att förtränga att min minsta ska börja på inskolning nu på måndag. Men speciella namn lappar kanske kan göra de hela liiiite roligare. .. 🙂

  30. Camilla F

    Med 4 barn på 6 år och mindre skulle vi verkligen vilja och behöva dessa. Spännande om de håller på vattenflaskor också. Håller mina tummar.

  31. Magdalena

    Med många barn svämmar det över med kläder
    Och till dagis ska mycket då det är växlande väder
    I våras försvann vantar och en och annan jacka
    Tänk om vi vinner vad vi skulle tacka
    Att märka kläder på detta sätt
    Hade ju gjort jobbet underbart lätt
    Tack Satu för en fin fin blogg vi läsa får
    Nu håller jag och barnen tummar & tår

  32. Maria E

    Jag vill jättegärna vinna namlappar till vårt gudbarn Fanny som ska börja dagis (ja i Finland är det dagis eller bantis) i september.

  33. Tina Warnqvist

    Min älskade lilla Greta, börjar dagis snart, vore
    kul att vinna namnlappar till henne:)
    Hon är 19 mån.

    (mitt barnbarn!)

  34. Sofie

    Då mina 2 tjejer ska börja förskolan om 3 veckor hade jag jätte gärna haft sånna fina namnlappar på alla deras kläder.

    Kan du inte göra ett inlägg om bra att ha saker inför dagis start? Älskar din blogg!

  35. Sophie jansson

    Hej! Vilken bra tävling! Har en liten tjej här hemma som börjar dagis nu i höst och en stor som går sitt sista år på dagis! Så namnlappar hade vart toppen att vinna! Kram!

  36. Maria Medberg

    Jag är gärna med och tävlar! Jag har aldrig haft namnlappar till barnen utan har alltid suttit och skrivit på allt för hand! Strykfria lappar vore ju guld!! Håller tummar och tår! Kramar

stats