My Baby Dolls

Kolmården 2015 del 2

Jag vet, jag borde ligga och sova just nu men istället sitter jag här och ugglar. Jag har så mycket att komma ikapp med bloggen att jag måste ”jobba” såhär på kvällarna/nätterna för att hinna med.

Idag har vi spenderat hela dagen hos Andres föräldrar och grillat med barnens farbror Oscar kusiner, En heldag med grillat, sol och bad för barnen, helt underbart. Jag håller på att tömma kameran just i detta nu, så så fort jag gått igenom dom ska jag försöka få ut ett inlägg om våran dag 🙂

Men nu- andra och sista delen av våran Kolmården resa.

Kolmården (180)
Tiger world. Ett av mina favoritdjur. Jag älskar stora, maffiga och farliga djur. (på ett säkert avstånd 😉 ) Tigrarna är så otroligt vackra. Lejon likaså.
Kolmården (212)
Jag kommer ihåg en gång när vi var i Kolmården, Vanessa var nog runt 3 och vi stod och tittade på tigrarna, och en tiger fick syn på henne genom glaset. Ni skulle ha sett tigern, den satte på sin jaga-mode på och smög sig fram utan att släppa blicken från Bessa. Den kom ända fram till glaset- och sedan hoppade den upp mot det, och vi höll på att bajsa på oss. Jag har bilder på det här nånstans på bloggen.
Kolmården (210)Kolmården (209)Kolmården (199)
Jonathan och nicole ville att jag skulle skicka den här bilden till Puua, för dom var helt säkra på att han skulle tro att det var en riktig tiger dom posade med 😀 Lättlurade Puua 😉Kolmården (194)Kolmården (190)
Sen blev vi hungriga och letade upp en bra plats att äta picknick vid. Pastasallad med tonfisk blev det, helt perfekt att äta när man är ute. Och formarna vi hade maten i kunde vi slänga när vi var klara så vi slapp ta med oss smutsiga matlådor som bara tar plats.Kolmården (172)Kolmården (168)Kolmården (152)Kolmården (154)
Älskade lilla pärla <3Kolmården (148)Kolmården (145)
Det var en rovdjursvisning på G när vi promenerade förbi…Kolmården (136)Kolmården (137)
Jag köpte en keps till Kevin häromdagen, men han vägrar att ha på sig den…Kolmården (130)Kolmården (125)Kolmården (121)
Jag älskar Kolmårdens djurpark. Det är verkligen en riktigt fin park med alla djur du bara kan tänka dig.

Två av mina hjärtan.
Kolmården (113)Kolmården (119)
Olivia somnade i vagnen med Kevins napp i munnen.
Kolmården (112)
Vi fick en ny chans att se björnarna. Man kan se dem när man åker linbanan, men då gömde dom sig så man såg dom inte så bra. Nu gick vi förbi deras inhägnad och pappa björn låg i badet och plaskade.
(Sa jag att den var enorm??)
Kolmården (109)
Sen kom vi fram till det som barnen tjatat om hela dagen: Bamses värld. En nyhet för Kolmården som hade sin premiär öppning den 1:a maj. Många bloggerskor var inbjudna på invigningen, men vi låg på BB med en nyfödd liten Celina.
Kolmården (107)
Den blev ordentligt mörkt när vi kom fram till denna skylt. Planen var att hitta ett skydd först av allt för snart skulle det säkert regna. Vi hann inte så långt, 3 steg till så öppnade himlen sig och det bara öste ner. Snabbt på med regnskydden till vagnarna och så framåt.
Jag är sååå glad att regnskydden till vagnen hann komma innan vi drog iväg! Jag har dragit mig från att beställa dem sen vi bytte till Emmaljungan, kändes som lite nödvändigt ont, men så tacksam nu att vi hade dom med oss. Svenskt sommar, say no more. (Jag hittade universal regnskydd till bra pris jämfört med Emmaljungas egna märke- HÄR.)Kolmården (104)
Det öste ner och vi hittade inget skydd. Allt var proppat med folk, så vi blev blöta. Igenomblöta.
Som sagt, jag hade kollat väder appen på mobilen säkert hundra gånger innan vi åkte och där var det minsann bara sol och 20 grader varmt. My ass…
Kolmården (102)Kolmården (101)
Snart som det var slutade det regna. Barnen ställde sig i kö för att åka olika karuseller. Bamses värld var verkligen en hit, så tråkigt att det regnade nästan hela tiden vi var där. Bättre väder till nästa gång 🙂Kolmården (88)Kolmården (92)Kolmården (82)
Där uppe bor ”Farmor” 🙂
Kolmården (78)
Barnen ville titta på teatern, dom var helt fascinerade… Olivia sov fortfarande i vagnen, men Kevin däremot var med och tittade 😀Kolmården (70)Kolmården (67)Kolmården (62)Kolmården (60)Kolmården (66)
Älskade lille gobulle, han börjar också bli stor. Min bebis.
Sen började det ösregna igen så dom fick avbryta föreställningen. 🙁 Istället fick barnen krama alla karaktärer och jag tänkte att jag testar med att ta med Kevin upp också.
Han var jätte glad och inte alls rädd. Olivia hade nog sprungit därifrån kvickt, men gobullen bara skrattade och käkade på sin kaka när han fick kram av Bamse och de andra.

Jag tänkte hur dum jag var som inte beställde ett regnskydd till enkelvagnen. Men den höll vatten och Olivia var torr. Andres och barnen åkte bilarna. Olivia vaknade, men hon ville inte följa med.
Kolmården (55)
Vi stod och väntade och väntade på att dom skulle åka förbi oss. Käkade lite kakor medans 😉Kolmården (58)
Kolmården (56)
Jonathan
Kolmården (50)
Danilo…
Kolmården (48)
Vanessa….
Kolmården (46)
Här kommer Andres med Nicole, Kevin och Jonathan.
Kolmården (39)Kolmården (33)Kolmården (26)
Honungsburkarna var också kul!
Kolmården (15)Kolmården (18)
Jätte kul för barnen. Sen var det stängningsdags så vi började gå ut.
Kolmården (11)

En riktigt rolig upplevelse det här, roligt för hela familjen. Och delfin showen är bland det häftigaste jag har sett.
Verkligen värt ett besök till Kolmården!

Tack Kolmården för en toppenbra dag!

Vi hade ett trött gäng i bilen på väg hem som vi försökte hålla vakna. Drive -In McDonalds åt vi i bilen medans vi åkte hemåt höll dom vakna iaf 😉

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats