My Baby Dolls

8 dagar…

35+6veckor
8 dagar kvar till lillasyster ska komma till världen.
Herregud denna väntan och längtan. Känns så förbaskat bra att veta att hon inte dröjer mer än just 8 dagar. Eller egentligen beroende på vilken tid dom sätter igång mig, men om 8 dagar är vi på G 😉

Jag är sååå trött just nu, så jag ska ta och lägga mig och sova en stund.
Danilo kom till min säng vid 4 och hostade och höll mig vaken, samtidigt som jag låg där och trängdes med Olivia och Nicole också..
5:50 har Olivia vart inne i sitt rum och väckt Kevin. Nuförtiden är det ju så ljust på morgonen så hon tänkte väl att det var på tiden för familjen att vakna nu.
Och morgonen fortsatte med lite annat tjaffs som inte gjorde mirakel för humöret direkt..

Danilo fick stanna hemma från dagis idag eftersom han hade feber igår och så ringde dem från Nicoles skola hon hade vart lite ledsen och klagat på ont i magen, så vi var och plockade upp henne nyss också. (superglad var hon)

Jag ska ta och lägga mig bredvid mina små troll nu medans dem äter frukt och tittar på film och de små sover.

Dagens mage- 35+6 (ni ser vad jag menar med mina kläder….)
35+6

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Marijana

    Va roligt och följa dig på slutet av din graviditet. Ni är en så fin familj. Era barn är jätte gulliga. Läser din blogg dagligen ni är bäst.
    Har själv fyra barn det är så kul. Vila nu

  2. Sara

    Vår första kille kom i 35+6, helt utan förvarning med spontan vattenavgång. Jag som hade så mycket att göra den veckan han kom. fem veckor neovård blev det för vår kille. Vila så mycket du kan. Angående feber har båda småttingarna haft feber om vartannat här hos oss Och snoriga näsor. Krya på er och så hoppas vi på en majbebis.

stats