My Baby Dolls

GRATTIS Fernando!

Måndag morgon och solen skiner i klarblå himmel!
Jag har alla fönster och balkongs dörren öppen och ändå är det kvavt här. Men jag klagar inte, jag älskar det här! Kevin har jag lagt i vårat sovrum där det är lite svalare, han var så varm här på soffan.
Olivia sover också och resten av järngänget är ute och leker på våran bakgård. Jag skickade ut dom efter diverse drama som hände här hemma tidigare, bland annat så var en boll, en blomkruka och en blodig tå inblandad…. Smiley

Jag tänkte att vi ska gå till stranden när småttingarna har vaknat. Eller rättare sagt- när Olivia har vaknat. Kevin hänger bara med och fortsätter säkert sova i vagnen ändå. Så jag packat lite smått och gott som vi ska ha med oss.

Annars så har vi haft en bra helg. Vi har umgåtts med Gonzalez släkten hela helgen.


Barnen har ätit en massa gottis, lekt med vattenpistoler (och grinat när någon blött ner deras kläder. Suck) Badat i poolen och promenerat med hundarna på uteplatsen.
Nicole, Kevin & Vanessa

Jag gjorde några foto collage för att det tar så lång tid att ladda ner en bild för sig. På det här viset får ni fler bilder 😉
(Ni som var på plats får gärna höra av er till mig om ni vill att jag ska skicka några bilder till er! ;-))

Olivia satt med sin kusin Javi en stund och klappade på lilla hunden Alvin som kommit på besök för att ”bekanta” sig med deras hund Rudy Smiley.
Och på bilderna under så styr kusinen Fernando och farbror Oscar Danilo på dumheter och sprutar ner hela intet ont anande Andres 😀
(här fick du bildbevis på vilka som låg bakom Andres)

Olivia smet in en stund och tjuvringde till Puua (morfar) När jag upptäckte det så hade dom visst snackat i 10 minuter redan…
Jonathan hjälpte till med renoveringen i hallen…

Sång till Fernando och hans kompis Bryan på både svenska, spanska och finska 😀
(Och lite blandade bilder)

Dessa tre bilder: Oscar med Bryan, barnens storasyster Patricia och så bröderna- Andres & Oscar 🙂
Jätte tack för allt!

Och GRATTIS en gång till Fernando!
Nu ska jag på snuttisjakt och packa ner, sen drar vi till stranden!

Har förresten flera bilder ifrån fredan som dyker upp.

OCH så ska jag köra en tävling för er idag- en ”I will grow with you” body från Lundmyr! MISSA INTE!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. sofi

    Mina är 2,5 och 8. 2 pojkar och en tös.

    Min man är väl mer inne på att vara nöjd. Men min känsla om en fjärde vill inte försvinna.

    Nu har ju du hunnit med flera barn trots din ålder så du är fortfarande ung:). Vi är 35 och 38. Så därför tvekar man också.

    Vad gör ni på semestrar?

    🙂

  2. sofi

    🙂

    Mina är 2,5 och 8. 2 pojkar och en tös.

    Min man är väl mer inne på att vara nöjd. Men min känsla om en fjärde vill inte försvinna.

    Nu har ju du hunnit med flera barn trots din ålder så du är fortfarande ung:). Vi är 35Mina är 2,5 och 8. 2 pojkar och en tös.

    Min man är väl mer inne på att vara nöjd. Men min känsla om en fjärde vill inte försvinna.

    Nu har ju du hunnit med flera barn trots din ålder så du är fortfarande ung:). Vi är 35 och 38. Så därför tvekar man också.

    Vad gör ni på semestrar?
    och 38. Så därför tvekar man också.

    Vad gör ni på semestrar?

    🙂

  3. sofi

    Hej! Nu har jag snubblat in på din blogg och jag är ivrig att fråga lite :). Imponerande härligt med stor familj. Jag har 3 och funderar på 4. Men är delad. Har inte mina så tätt (ca 3 år emellan). Tyckte du att det var skillnad mellan 3 el 4? Hur gör ni med resor, när ni är borta på middag etc. Bråkar inte barnen så det blir krångligt när ni är borta? Tycker du är duktig som orkar hitta på så mkt med alla tillsammans! Var du och din sambo jämt överens om att skaffa 6 st?

    Lyssnar gärna på dina tips etc om mina tankar om 3 el 4 barn. Nu har vi 2 pojkar o en tös. Pojkarna tjafsar av och till och det är det som jag kan tycka är jobbigast.

    1. Me & My Baby Dolls

      Hej, och välkommen!
      Jag fick aldrig uppleva skillnaden mellan 3 till 4 barn 😀 Vi hade två och fick tvillingar efter så det blev från 2 till 4 🙂 Tycker inte det är nån större skillnad. Största skillnaden är nog från 1 till 2, resten flyter bara på 😉
      Barnen sköter sig bra när vi ät ute, visst bråkar dom ibland som vilka andra som helst men det brukar gå bra 😉 Har aldrig tyckt att det är krångligt dock.

      Åh nej, vi var inte alls överrens om 6 barn. Han var glad och nöjd efter 2, haha 😀

      Hur gamla är dina barn? Känner igen det där med tjaffs, det hör till 🙂 fråga gärna om det är något mer du undrar över 🙂

  4. Camilla

    HEJ vilket härligt gäng ni ser ut att vara. Imponerad över din fina familj, jag är alltid mycket ödmjuk inför er som har fler än två barn. Kul att se lite vardagsliv från Hninge, är där ofta då min sambo är från Tungelsta. I sommar kommer vi inte ner utan hans släkt åker upp till oss i norrland i omgångar. Stor kram och fortsatt trevlig sommar till er alla. Tack för att du delar med dig av dina upplevelser.

stats