My Baby Dolls

Today

DSC00003 (2)
Det är fredag idag, bara några dagar av ledighet för resten av järngänget, sedan börjar även deras vardag med rutiner igen.

Idag har Mummu opererat handen och sover över på sjukhuset till imorgon. Då smed Puua och barnen planer att dom ska sova över hos honom ikväll. Jag ogillar att barnen sover borta, dom (de 4 äldsta) har nog sovit hos Mummu & Puua två gånger- aldrig hos någon annan. Hos Mummu & Puua går det bra, jag känner mig trygg och att barnen är i goda händer. Behöver jag ens säga att barnen är taggade? Dom hade packat sina väskor för flera dagar sen om dom hade fått. Dom ska tydligen sova på madrass i vardagsrummet och äta massor av myspys. 🙂 Olivia vill också med, men hon får stanna hemma och mysa med oss istället.

Dessa bilder är från igår, jag har inte hunnit fota idag- kameran ligger på laddning 😉DSC00008Celina
DSC00023 (2)
DSC00002
Hellre bilder från gårdagen än inga bilder alls 🙂

Solen skiner ute idag med, helt underbart.
Jahop och vad står på dagens schema- handla… packa lite picknick och andra saker som kanske behövs när man åker iväg.
Imorgon har vi tänkt att åka iväg på lite äventyr över dagen, ska bli skoj. 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Greta

    Jag själv sov inte över hos någon förens jag var 11-12 år, då hos en kompis. Så från min synpunkt så är det inte alls konstigt på något sätt att barnen inte sover borta hos någon, även om det är mor- eller farföräldrar. Jag tycker du gör rätt som är försiktig och gör det som känns tryggt för dig, för det får ju barnen att känna sig trygga också, speciellt med Puua som dom verkligen verkar älska! 🙂

stats